Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem
23 Kasım 2022 - 05:15
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 04.08'de merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem yerin 6.81 km. derinliğinde kaydedildi.

Deprem, başta İstabul, Bursa, Ankara, Sakarya ve Eskişehir olmak üzere bir çok ilde hissedildi.

"İçişleri Bakanı Soylu: Ekiplerimize herhangi bir can kaybı bilgisi ulaşmamıştır"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu deprem ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, saat 04.08'de gerçekleşen 5.9 büyüklüğünde #deprem'in ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine ulaşan can kaybı bilgisi bulunmamaktadır. Ekiplerimizin saha taraması devamAyrıca İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Eskişehir, Zonguldak, Sakarya, Bilecik, Bolu, Karabük, Bartın vilayetlerinde ekiplerimize herhangi bir can kaybı bilgisi ulaşmamıştır. Panik ile atlama dışında 112'ye henüz bilgi ulaşmamıştır. Gelişmeler oldukça kamuoyuna bilgi verilecektir."  dedi.

"AFAD: 18 artçı deprem meydana geldi"

Düzce ilimizin Gölyaka ilçesindeki 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından, an itibarıyla 18 artçı deprem meydana gelmiştir.Bölgede kontrol amaçlı enerji kesintileri uygulanmaktadır.Vatandaşlarımızın paniğe kapılmamasını önemle rica ederiz."

Düzce'de eğitime 1 gün ara verildi

Düzce Valisi Cevdet Atay tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Değerli hemşerilerimiz,İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim - öğretime ara verilmiştir.Hepimize çok geçmiş olsun.

www.siverekgenclik.com

Bu haber 476 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...