Eğitim Bir-Sen Delege seçimleri yapıldı

Şanlıurfa merkez ilçelerinde bugün yapılan Eğitim Bir-Sen delege seçimlerinde “Değişim Hareketi” 67 adayın 39’unu kazandı.

Eğitim Bir-Sen Delege seçimleri yapıldı
27 Eylül 2022 - 23:35
Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa delege seçimleri, Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde yapıldı.

Delege seçimlerinde mevcut aday İbrahim Coşkun ve Değişim Hareketi adayı Osman Yavuz’u destekleyen delege adayları yarıştı.

Değişim Hareketi, merkez Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye ilçelerinde aday çıkarırken, diğer ilçelerde aday çıkarmadı.

Seçim sonucunda

Eyyübiye
Değişim Hareketi 10
İbrahim Coşkun 7

Haliliye
Değişim Hareketi 21
İbrahim Coşkun 11

Karaköprü
Değişim Hareketi 8
İbrahim Coşkun 9

Bu sonuca göre Şanlıurfa merkezde Değişim Hareketi adayı Osman Yavuz 39, mevcut yönetim adayı İbrahim Coşkun ise 29 delege çıkardı.

İbrahim Coşkun: Bizi tekrar göreve layık gören teşkilatımıza sonsuz teşekkürler

Delege seçiminin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan mevcut aday İbrahim Coşkun,Bugün il genelinde 13 ilçede yaptığımız delegelik seçimlerimiz üyelerimizin yoğun katılımıyla Eğitim-Bir-Sen’e yakışır şekilde geçmiştir. Seçim sonucunda üyelerimiz 162 delegenin 123’ünü mevcut yönetimimizden yana kullanarak göreve devam kararı vermişlerdir. Bu anlamlı destekleriyle bizi tekrar göreve layık gören teşkilatımıza sonsuz teşekkürler. Eğitim-Bir-Sen seçimlerinin kaybedeni olmaz. Bugün seçime giren herkes kazanmıştır. Camiamıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Değişim Hareketi: Değişim Hareketi kazanarak ipi göğüslemiştir

Değişim Hareketi temsilcisi Osman Yavuz tarafından seçim sonuçları ile ilgili yapılan değerlendirmede, “Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şubesinin merkez üç ilçede ve büyükşehirde bugün yapılan delege seçimlerinde 67 delegenin 39’unu Değişim Hareketi kazanarak ipi göğüslemiştir. Ancak mevcut il başkanı sanki İl Genel Kongresi yapılmış gibi bir hava estirmektedir. Unutmamalı ki bugün yapılan bir delege seçimidir ve İl Yönetimi Kongresi henüz yapılmamıştır. Ekim ayında yapılacak olan İl Olağan Kongresine katılacak tüm delegelerin özgür iradelerine ipotek konularak yapılan bu talihsiz açıklama asılsızdır ve kamuoyunu yanıltmaya yöneliktir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” dedi

Osman Yavuz mu yoksa İbrahim Coşkun mu seçimi kazandı?

Bugün yapılan seçimler delege seçimleri olduğundan dolayı henüz bir adayın kazanması söz konusu değil. Seçilen delegeler önümüzdeki ay, oy kullanarak Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa İl Başkanını seçecek.

www.siverekgenclik.com

Bu haber 857 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x