Eğitim BİR-SEN kente atanan öğretmenleri hediyelerle karşıladı

Eğitim BİR-SEN Siverek Temsilciliği, kentte atanan 2 bin 500 öğretmene göreve başlama sürecinde yardımcı olmak ve hazırladıkları ''Hoş Geldin Öğretmenim'' hediye setlerini takdim etmek üzere 13 ilçe milli eğitim müdürlüğü bahçesinde stant kurdu.

Eğitim BİR-SEN kente atanan öğretmenleri hediyelerle karşıladı
22 Haziran 2020 - 15:32

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde stant kuran Eğitim BİR-SEN Siverek Temsilciliği kentte atanan 308 öğretmene başarılar dileyerek “Hoş Geldin Öğretmenim” seti hediye etti. 


Konu ile ilgili açıklama yapan Eğitim BİR-SEN Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, “Sendika olarak; özlük, ekonomik ve sosyal hakların iyileştirilmesi mücadelemizin yanında değerler sendikacılığı da vazgeçilmez ilkelerimiz arasındadır. Davamızın en sağlam kaynağı olan insanımızı, hayatın her alanı için bilgi ve beceri ile donatarak yetiştirecek öğretmenlerimiz,  gecelerini gündüzlerine katarak akıtacakları terle, geleceğimiz olan çocuklarımızı özveri ile yetiştirme gayreti ile onurlu bir mesleği icra edeceklerdir. Eğitimciye değer vermeyi şiar edinen sendikamız, öğretmenleri bu heyecanlı günlerinde yalnız bırakmayarak, her türlü sorun ve sıkıntılarında yanlarında olduğunu hissettirmek için ‘Hoş Geldin Öğretmenim’ diyerek karşılamıştır.” şeklinde konuştu.


Sendikalarının kültürel, sanatsal ve akademik çalışmalara da öncülük ettiğini belirten Coşkun, “Çalıştaylar, sempozyumlar, konferanslar, kültürel-sanatsal yarışmalar, akademik kurslar ve seminerler düzenliyoruz. Görevde yükselme sınavları ve adaylık sınavları için kurslar açarak, hazırlık kitapları bastırarak üyelerin başarı sağlamasında destek olmaktayız. Göreve yeni başlayan öğretmenlerimiz için hazırladığımız  'Hoş Geldin Öğretmenim' hediye setimizin içine adaylık sınavı kitabını da ekleyerek katkı sunmak istedik.  Tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun diyoruz.” dedi. (İLKHA)


 

Bu haber 2992 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü