Emniyet güçlerimiz için bir lekedir ve derhal temizlenmelidir

Özgür-Der Siverek Temsilciliği Siverek'te polis ve öğretmen arasında yaşanan gerginlik ile ilgili basın açıklaması düzenledi.

Emniyet güçlerimiz için bir lekedir ve derhal temizlenmelidir
23 Mayıs 2020 - 20:39

Basın Açıklaması tam metni


 


İlçemizde faaliyet gösteren ve en yakın yerleşim yerine yaklaşık 600 metre uzaklıkta bulunan özel bir okulda, okulun bakım işlerini yaparken 'neden maske takmıyorsun' gibi bizce art niyetli bir bahane ile kendisine ceza kesilmek istenen ve hakkını savunmaya çalışırken polis tarafından darp edilen değerli hocamız Ramazan Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.


Video kaydı izlendiğinde çok iyi niyetli bir müdahale olarak görmediğimiz bu menfur olay başta polis memurunun kendi kurumu olan Emniyet Güçlerimiz için bir lekedir ve derhal temizlenmelidir.


Kendi özel mülkünün bahçesinde bahçede tek başına çalışırken bir insanin bu muameleye maruz kalması karşısında sessiz kalınırsa, korkarız ki; insanlar kendi evlerinde maske takmadıkları için benzer bir muamele ile karşı karşıya kalabilirler.


Son olarak, yasal düzeni korumakla görevli olan kişilerin, bu yasalardan muaf olmadıklarını hatırlatıyor ve sorumlu merciilerden gerekenin yapılmasını ivedilikle talep ediyoruz.


www.siverekgenclik.com

Bu haber 2244 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 3 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek