Eski Başkan Sımak'tan Veda Mesajı
HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanlığı görevini 9 yıldır sürdüren Abdürrahim Sımak, gerçekleştirilen ilçe kongresinde görevini Celal Öztürk’e devretti. Görev değişiminin ardından Sımak bir veda açıklaması yaparak teşkilat mensuplarına ve Siverek halkına teşekkür etti.
Editör: Siverek Gençlik
14 Haziran 2026 - 12:55
Sımak, açıklamasında görev süresi boyunca halkın huzuru, adaletin tesisi ve gelecek nesillerin ihyası için çalıştıklarını belirtti. Siverek’te teşkilat çalışmaları yürütürken birçok kesimle temas kurduklarını ifade eden Sımak, bundan sonraki süreçte de parti çalışmalarında yer almaya devam edeceğini kaydetti.
Veda mesajında teşkilat mensuplarına, gençlik ve kadın kollarına, destek veren herkese teşekkür eden Sımak, görev süresince kırdığı ya da hakkını aldığı kişilerden helallik istedi.
Kongre sonucunda görevi devralan Celal Öztürk ise yeni dönemde teşkilat çalışmalarını daha ileriye taşımak için gayret göstereceklerini ifade etti.
www.siverekgenclik.com







FACEBOOK YORUMLAR