Eyyübiye Belediyesi Kur'an kursu öğrencilerine seccade hediye etti

Eyyübiye Belediyesi, ilçe sınırları içindeki Kuran Kursu öğrencilerine 2500 seccade hediye etti.

Eyyübiye Belediyesi Kur'an kursu öğrencilerine seccade hediye etti
25 Nisan 2022 - 14:46

Eyyübiye İlçe Müftülüğü ile birlikte organize edilen organizasyonda öğrencilerle hem iftarda bir araya gelindi hem de öğrenciler hediyeler verildi.

Eyyübiye Belediyesi, ilçe sınırları içindeki Kuran Kursu öğrencilerine 2500 seccade hediye etti. Eyyübiye Belediyesi ve Eyyübiye İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen etkinlikle ilçe sınırları içinde eğitim gören 4-6 yaş arası 2500 kuran kursu öğrencisine çeşitli hediyeler verildi. Eyyübiye Belediyesi tarafından Eyüp Peygamber cami avlusunda düzenlenen iftar programında kuran kursu öğrencileri ve aileleriyle bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye İlçe Müftüsü Adem Dobur ile birlikte öğrenci ve aileleriyle tek tek ilgilenip, öğrencilere hediyelerini takdim etti. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün ve Meclis Üyesi Mahmut Birinci’nin de katıldığı programda öğrenciler Başkan Kuş’a teşekkür etti.

Öğrencilerin her zaman yanında olduklarını ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimize, çocuklarımıza milli ve manevi değerler aşılama noktasında çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Kuş,” Ramazan ayında Kuran kursunda eğitim gören öğrencilerimiz ile bugün Eyyüp Peygamber Makamında iftar programında bir araya geldik. Sağ olsun İlçe Müftülüğümüz eşliğinde programı düzenledik. İlçe Müftümüze teşekkür ediyorum, bu programda Kuran kursundaki öğrencilerimize hem ikramda bulunduk hem de seccade hediye ettik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her platformda ellerinden tutmamız gerekiyor. Dün de bugün de olduğu gibi yarın da yanlarında olacağız. Rabbim tutmuş oldukları oruçları kabul etsin.” Dedi.

Eyyübiye İlçe Müftüsü Adem Dobur da Başkan Kuş’a teşekkür edip,” Eyyübiye Belediyemiz ve Eyyübiye İlçe Müftülüğü olarak kuran kurslarında eğitim gören 4-6 yaş grubu kardeşlerimiz ve aileleriyle iftar programında bir araya gelip, öğrenci kardeşlerimize seccade hediye ettik. Desteklerinden dolayı Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a teşekkür ederim. “ şeklinde konuştu.

Bu haber 463 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış
 Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti