Eyyübiye'de Aşiretlerden AK Parti ve Mehmet Kuş'a Tam Destek

Ailelerin, akrabaların ve mahalle komşularının seçim heyecanıyla bir araya geldiği Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesindeki Ramazan gecesi buluşmaları, hem insanların kaynaşmasına hem de ülkede istikrarın devamı için birlik beraberliğin sağlanmasına vesile oluyor.

Eyyübiye'de Aşiretlerden AK Parti ve Mehmet Kuş'a Tam Destek
21 Mart 2024 - 14:19

Eyyübiye’de yaşayan büyük aileler ve aşiretler, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’yi destekleyeceklerini ve Mehmet Kuş’u yeniden belediye başkanı seçeceklerini açıklamaya devam ederken, ilçenin önemli topluluklarından Tayy Aşireti üyeleri de düzenledikleri programa Başkan Mehmet Kuş ve AK Partilileri davet ederek desteklerini beyan ettiler.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa Milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı ve Hikmet Başak, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Tayy Aşireti’nin düzenlediği programa katılarak, hem desteklerinden dolayı teşekkür ettiler hem de yeni dönem için düşüncelerini paylaştılar.

Programda bir konuşma yapan Başkan Mehmet Kuş, beş yıllık görev süresince hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan Eyyübiye’ye devasa eserler kazandırarak, Eyyübiyelilere en iyi şekilde hizmet ulaştırma gayretinde olduklarını ifade etti.

Eyyübiye’nin yüzde 60’ına doğalgaz ulaştırdıklarını, bölgenin en büyük millet bahçesini hizmete açtıklarını, onlarca spor tesisi ve park yaptıklarını anımsatan Başkan Kuş, Eyyübiye’nin kaderini değiştirecek ve modern bir şehir haline getirecek Güneyşehir’i inşa etmeye başladıklarını söyledi.

İlçede yapılacak hizmet ve projelerin istişare edildiği toplantıya katılan aile üyeleri de Başkan Kuş ve beraberindekilere teşekkür ederek, seçimlerde AK Parti’ye tam destek vereceklerini açıkladılar.

Bu haber 167 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti