Eyyübiye'de devasa eserler bir bir yükseliyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe gençliğinin hizmetine sunulmak üzere yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden toplam 4 kattan oluşan Süleymanşah Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.

Eyyübiye'de devasa eserler bir bir yükseliyor
05 Ağustos 2021 - 18:17
Bir yandan sosyal belediyecilik çalışmaları, diğer yandan katılımcı belediyecilik anlayışla her gün esnaf ve vatandaşlarla iç içe olan Başkan Kuş, kalıcı eserler ile de kamuoyunun takdirini toplamaya devam ediyor.

Temeli geçtiğimiz aylarda atılan Süleymanşah Gençlik Merkezindeki çalışmaları yerinde inceleyen ve ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kuş, toplam 4 kattan oluşan 2200 metre karelik alanı kapsayan Süleymanşah Gençlik Merkezinin kısa süre içinde bölge gençliğinin hizmetinde olacağını vurguladı. İçerisinde; bilgisayar, resim, el sanatları, halk oyunları, bilişim, müzik, ahşap oymacılığı, hat sanatı, kütüphane, konferans salonu, spor salonu ve çevre birimleri bulunan 2200 metre karelik alanı kapsayan ve toplamda 4 kattan oluşan Süleymanşah Gençlik Merkezinin önümüzdeki aylarda hizmete açılacağı belirtildi.



Her platformumda gençlerimizi çocuklarımızı ve evlatlarımız önemsediğimizi ifade ediyoruz. Eyyübiye İlçemiz gençliğin ziyadesi ile fazla olduğu bir ilçe. Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan İlçemiz. Süleyman Şah Gençlik merkezimizin aylar önce temelini atmıştık. Hızlı bir şekilde yükseldiğine şahitlik ediyoruz ve inşallah birkaç ay içerisinde halkımız ve vatandaşlarımız ile açılışını gerçekleştireceğiz.  Bu bölgede gençlerimizin sosyal donatı alanı yok, ders çalışabilecekleri alanlar yok, fiziki ortamlar neredeyse sıfır. O yüzden bu bölgemizi önemsedik. ilkini burada yapıyoruz ve en kısa sürede hizmete sunacağız ve buradaki evlatlarımıza katkı sunacağız.

Yine fizibilite ve yer çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdiğimiz Akabe bölgemizde de bir gençlik merkezi yapacağız. Hedefimiz kalan süremiz içerisinde en az iki gençlik merkezimizi Eyyübiye’ye kazandırmak. İnşallah Cenab-ı Mevlam bizlere o günleri görmeyi nasip eder. Şimdiden Süleyman Şah gençlik Merkezimiz hayırlı olsun İnşallah.

Haber Merkezi

Bu haber 499 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek