Eyyübiye'deki Badıllılar'dan Mehmet Kuş'a Destek

Samimiyeti, içtenliği ve halkla kurduğu yakınlık sayesinde AK Parti’den yeniden aday gösterilen Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a, ilçedeki kitlesel destekler artarak devam ediyor.

Eyyübiye'deki Badıllılar'dan Mehmet Kuş'a Destek
14 Mart 2024 - 13:10

31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kalırken, beş yıllık görev süresince yaptığı çalışmaları ve önümüzdeki beş yıllık projelerini ilçedeki halka kapı kapı dolaşarak anlatan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a bir destek de Eyüpkent Mahallesi’nde yaşayan Badıllı ailelerinden geldi.

Şanlıurfa’nın ve Türkiye’nin önemli aşiretlerinden olan Badıllı’ya mensup ailelerin Eyüpkent Mahallesi’nde açtığı seçim ofisini ziyaret eden Başkan Mehmet Kuş, burada Badıllı ailesi temsilcileriyle görüşerek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti belediyeciliğinin artık tartışmasız bir model olduğunu, katılımcılık, kalkınma ve halkla birlikte yönetme anlayışının toplumda yerleştiğini belirten Başkan Kuş, “Bizim yaptığımız hizmetleri ve yatırımları halkımız görüyor. Zaten bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmaları halkımızla birlikte gerçekleştirdik. Ne yapılacaksa halkımızla birlikte karar verdik. Onlar emretti biz de başımız gözümüz üstüne diye yaptık. Eyyübiye’de yaşayan tüm vatandaşlarımız buna şahit oldular ki, bugün yeniden AK Parti’yi, Cumhur İttifakı’nı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve bizleri destekliyorlar. Allah’ın izniyle bu birlik ve beraberlik sayesinde Eyyübiye kendi rekorunu kıracak ve gerçek belediyecilikle kalkınmaya devam edecektir” diye konuştu.

Bu haber 142 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti