Eyyübiye Mahalleleri Mehmet Kuş'la Tek Yürek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye verdikleri desteklerle Türkiye’de adından söz ettiren Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde vatandaşlar, 31 Mart seçimleri öncesi de desteklerini açıklayarak “Bizim sevdamız, dillere destan olsun” dediler.

Eyyübiye Mahalleleri Mehmet Kuş'la Tek Yürek
22 Mart 2024 - 13:21

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Hayati Harrani Mahallesi’nde Demir ailesinin düzenlediği destek toplantısına katıldı.

Eyyübiyelilerin tek yürek halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemesini çok anlamlı bulduğunu ve bu desteğin Eyyübiye’de yaşayan her insanın hayatına olumlu katkıları olduğunu belirten Başkan Mehmet Kuş, beş yıl boyunca Eyyübiye’ye yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Eyyübiye’ye getirilen doğalgazın, ilçenin kaderini değiştirmeye başladığını ifade eden Başkan Kuş, “Artık Eyyübiye’nin on mahallesinin, Şanlıurfa’nın diğer merkez ilçeleriyle farkı kalmadı. Ulaşımdan altyapıya, doğalgazdan eğitim olanaklarına kadar her türlü imkân hamdolsun Eyyübiye’de var. Yeter mi, elbette yetmez. 1 Nisan sabahı itibariyle bu imkânlara yenilerini eklemek, Eyyübiyelilerin taleplerini bir bir yerine getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Oldukça büyük bir katılımla gerçekleşen buluşmada vatandaşlarla sohbet edip, ilçede yapılan hizmetleri istişare ederek talepleri dinleyen Başkan Kuş ve beraberindekiler daha sonra mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı’nın Ruha Mahallesi’nde Boyacı ailesinin ev sahipliğinde düzenlediği ev toplantısında da mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Kuş ve beraberindekiler, burada da çoğunluğu ev hanımı olmak üzere vatandaşlarla sohbet edip, seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundular.

Gecenin ilerleyen saatlerinde, belediye meclis üyesi adayları Ali Çiftçi ve Mustafa Özbay’ın seçim bürosuna geçen Başkan Mehmet Kuş, burada da vatandaşlarla hasbihal edip, Eyyübiye’de yapılan çalışmaları değerlendirdiler.

 

Bu haber 136 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti