Eyyübiye parklarla güzelleşiyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, deprem ve sel felaketleri nedeniyle tahrip olan park ve yeşil alanlardaki onarım çalışmalarını inceleyerek, parklarda vakit geçiren vatandaşlarla bir araya geldi.

Eyyübiye parklarla güzelleşiyor
12 Haziran 2023 - 09:18

 

Türkiye’yi derinden etkileyen 6 Şubat’taki deprem felaketinde vatandaşların çadırlar kurarak yaşadığı ve 15 Mart’ta meydana gelen sel afetinde tahrip olan Eyyübiye’deki park ve yeşil alanların onarımı büyük oranda tamamlandı.

Eyyübiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ileFen İşleri Müdürlüğü’nün organize çalışması sonucu tahrip olarak kullanılamaz hale gelen 24 parkın tamamında yapısal ve bitkisel peyzaj düzenlemesi tamamlanırken, tüm parkların yeşillendirme, ağaçlandırma, sulama ve aydınlatma sistemleri de onarıldı.

Parklardaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kuş, vatandaşların talepleri doğrultusunda park bahçe düzenlemelerini yapmaya, yeni park alanları oluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Eyyübiye Belediyesi’nin park ve bahçelerdeki hummalı çalışmasını takdir eden vatandaşlar ise Başkan Mehmet Kuş’a ve ekibine teşekkür ederek, ailelere çocuklarının parklara zarar vermemesi için çağrıda bulundular.

Bu haber 341 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti