Eyyübiyeliler'den Başkan Mehmet Kuş'a ilgi

Hayata geçirdiği başarılı projeler, her kesimini kucaklayan yönetim anlayışı ve sürekli halkla iç içe olmasıyla bilinen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un AK Parti’den yeniden aday gösterilmesinin olumlu yankıları sahada da kendini gösteriyor.

Eyyübiyeliler'den Başkan Mehmet Kuş'a ilgi
13 Şubat 2024 - 17:04

 

Beş yıllık görev süresinin ardından yeniden Eyyübiye Belediye Başkanlığına aday gösterilen Mehmet Kuş, bir yandan parti teşkilatları ile istişarelerde bulunarak seçim çalışmalarını planlarken diğer yandan da partililerle birlikte halkla kucaklaşmaya devam ediyor.

Adaylık açıklamasının ardından sürekli birlikte olduğu halkla bir arada olmaya devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Meclis Üyesi Abdülkadir Karakeçili, İlçe Teşkilat Başkanı İzzettin Büyük ve teşkilat üyeleriyle birlikte Eyyüp Peygamber Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yüzlerce işyerini ziyaret ederek binlerce vatandaşla kucaklaşan Mehmet Kuş’u vatandaşlar bağırlarına bastı. Kuş’un yeniden aday gösterilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar tebrik mesajlarını iletirken, sorun ve taleplerini de doğrudan başkana ilettiler.

Halkın gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür eden Başkan Kuş, “Biz büyük bir aileyiz. Ailem dediğim Eyyübiyeli kardeşlerimle bir araya gelmeye, taleplerini dinlemeye, ilçemizi birlikte yönetmeye devam edeceğiz” dedi.

Eyyübiye’de hane ziyaretleri de yapmaya devam eden Başkan Kuş, ziyaret ettiği evlerde vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinleyerek ilgili birimlerin yardımcı olması için talimat verdi. 

Bu haber 226 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım