Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi yenilendi

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Siverek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünü ve Siverek Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezini baştan sona yeniledi.

Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi yenilendi
24 Temmuz 2020 - 15:57

 


Covid-19 Koronavirüsü salgını nedeniyle ertelenen antrenmanları dijital ortamda canlı yayınlarla gerçekleştiren Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu süre zarfında Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Milletvekillerinin desteğiyle Siverek’te faaliyet gösteren İlçe müdürlüğünü, spor salonunu ve gençlik merkezini ve sahaları baştan sona yeniledi.


İlçe Müdürlüğü binasında bakım ve onarım çalışmaları yapan İl müdürlüğü, spor salonunun zeminini de yeniledi. Yaklaşık maliyeti 48 bin 453 TL olan onarımın ardından salon Siverekli gençlerin hizmetine açıldı.


Birçok branşa ev sahipliği yapan spor salonu yeni yüzüyle gençleri ve sporcuları bekliyor. Siverek ilçesinde görev yapan antrenörler ise sosyal mesafe kurallarına uyarak antrenmanlarına devam ediyor.


Siverek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün sahip olduğu toplam 70 bin m2 ‘lik alanın içerisinde Firkan Tüysüz İlçe stadı, spor salonu, sentetik çim saha, Gençlik Merkezi, çok amaçlı sahalar ve yarı olimpik yüzme havuzu yer alırken alanı saran ihata duvarının olmaması güvenlik ihmaline neden oluyordu.


Spor kompleksinde oluşan güvenlik ihmalini gidermek gençlerin güvenilir bir ortamda spor yapmasını sağlamak amacıyla yaklaşık maliyeti 374 bin 836 TL olan ihata duvarı yapıldı. 


Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi’nin içi ve dışı yapılan bakım ve onarım çalışmasıyla yenilendi. Yaklaşık maliyeti 235 bin TL olan bakım onarım sonrası gençlik merkezi yeni yüzüne kavuştu.


Gençler daha nezih, daha temiz bir gençlik merkeziyle günlerini dolu dolu geçirmeye devam edecek.


Sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen kurslar, eğitimler ve sosyal aktiviteler siz Siverekli gençleri bekliyor.


"Tenis ve Voleybol sahası yenilendi"


Siverek Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde atıl durumda olan voleybol ve tenis sahası yaklaşık 200 bin TL maliyetle kullanıla bilinir hale getirildi.


Sahaların durumu nedeniyle ertelenen kurslar yapılan bakım ve onarımın ardından tekrar faaliyet göstermeye başladı. Boş zamanını spor yaparak geçiren Siverek halkını tesislerimize bekliyoruz.


Haber Merkezi

Bu haber 6047 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek