Fikret Aslanparçası Ak Partiden aday adayı oldu

Eğitim Bir Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası 31 Mart tarihinde yapılması öngörülen Belediye Başkanlığı seçimlerinde Ak Parti'den Siverek’te aday adayı oldu.

Fikret Aslanparçası Ak Partiden aday adayı oldu
12 Kasım 2018 - 15:52


Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası 31 Mart tarihinde yapılması öngörülen Belediye Başkanlığı seçimlerinde Ak Parti'den Siverek’te aday adayı oldu.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına gelen Aslanparçası, başvuru evraklarını İl Başkanı Bahattin Yıldız’a teslim ederek başvurusunu yaptı.

Fikret Aslanparçası kimdir

01.01.1977 tarihinde Siverek'de doğdu.İlk ve ortaöğrenimini sırasıyla Siverek Cumhuriyet İlkokulu ve Siverek İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı.1999 yilinda Dicle Universitesi Eğitim Fakültesi'nden mezun olarak Siverek'te bir köy okulunda öğretmenliğe başladı.2005-2018 yılları arasında çeşitli pozisyonlarda okul ve kurum yöneticiliği yaptı.2002 yılında üç yıllık öğretmenken Siverek'te kurulan Eğitim Bir Sen temsilciliğinin kurucuları arasında yer alarak sendikanın Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.2009 yılında aynı sendikanın ilçe temsilcisi oldu.2015 yılında Genel Merkez tarafından Memur Sen Siverek Temsilcisi olarak görevlendirildi.

Eğitim Bir Sen ve Memur Sen temsilciliklerini yürütürken ilçedeki STKlarla işbirliğinde bulunarak bir çok sosyal,yardım ve eğitim faaliyetlerinde bulundu.

2016 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyoloji,2018 yılında aynı üniversitenin Hukuk bölümü Adalet programından mezun oldu.Halen aynı üniversitenin İlahiyat bölümünde öğrenci olan Fikret Aslanparçası evli ve iki çocuk babasıdır

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2554 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü