Gasp çetesine yönelik operasyon: 4 kişi tutuklandı

Şanlıurfa’da gasp olaylarına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gasp çetesine yönelik operasyon: 4 kişi tutuklandı
24 Kasım 2018 - 08:53

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından il merkezinde yapılan çalışmalarda, farklı tarih ve yerlerde gasp olaylarına karıştıkları iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı.


Yapılan araştırmalarda gözaltına alınan şüphelilerin 5 şahsın yaralandığı,  4 ayrı gasp olayına karıştığı tespit edildi.


Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Bahse konu olayların aydınlatılması amacıyla yapılan kamera çalışmaları sonucunda olayları gerçekleştiren şahısların H. Y, S.K, F.A ve İ.U isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yapılan eşzamanlı operasyonlar sonucunda 4 şüpheli,  olaylarda kullanılan bir adet kurusıkı tabanca ve müşteki şahıslara ait bir adet cep telefonu ile birlikte yakalanmışlardır. Olayları gerçekleştiren 4 şüpheli şahıs, çıkarıldıkları adli makamlarca nitelikli yağma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.” denildi




Kaynak: https://ilkha.com/haber/86649/gasp-cetesine-yonelik-operasyon-4-kisi-tutuklandi 

Bu haber 1845 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü