Gazeteci Dolaş dile getirmişti Balıklıgöl temizlendi

Şanlıurfa'nın simgesi olan Baliklıgöl, dalgıç polisler tarafından temizlendi.

Gazeteci Dolaş dile getirmişti Balıklıgöl temizlendi
30 Temmuz 2023 - 15:26
Geçtiğimiz günlerde Siverekli Usta Gazeteci M. Şükrü Dolaş "Başıma gelen pişmiş balığın başına gelmedi" isimli köşe yazısında Urfa'nın simgesi olan Baliklıgöl'de yaşadıklarını mizahi bir şekilde dile getirmişti.

Dolaş, yazısında Balıklıgöl'de fotoğraf çektiği sırada telefonunun göle düştüğünü ve ardından telefonunu sudan çıkarmak için yaptıklarını köşesine taşımıştı.

Balıklıgöl'deki kirliliği dile getiren Dolaş, "Üç gün sonra yakınlarımın ısrarı üzerine su dalgıcı girip telefonumu sudan çıkarmaya çalışırken sudan tam 6 tane telefon çıktı. Benden öncekilerde bir görevli bulmayınca umudu kesip telefonlarını balıklara yem olarak terk etmişler.

Bu kenti idare edenlerin ilk görevleri; alt yapı ve üst yapısıyla genel temizliğiyle bu şehri hakkıyla idare etmektir. Yoksa şehrin ilk girişine “İslam turizminin başkentine hoş geldiniz” afişini asmakla turizmin başkenti olunmuyor. Yoksa benim rahmetli anamda şehrin ilk girişine bir afiş asar, 'İslam âleminin turizminin başkentine hoş geldiniz' yazabilir." demişti.

Şükrü Dolaş'ın yazısinin hemen sonrasında Balıklıgöl dalgıç polisler tarafindan dip temizliği yapıldı.

Balıklıgöl Platosunda başlatılan dip temizliği çalışmalarını paylaşımda bulunan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan “ İlimizin en özel yeri olan maneviyatı ile herkese ilham kaynağı olan Balıklıgölümü'zde selin oluşturduğu tahribat ve kirliliği temizliyoruz.” dedi.
Bu haber 634 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti