Gençler salon sporları yaz tatilini değerlendiriyor

Haliliye Belediyesi tarafından Yaz Spor Okulları kapsamında açılan spor kurslarına katılan gençler, zamanlarını verimli değerlendiriyor.

Gençler salon sporları yaz tatilini değerlendiriyor
19 Ağustos 2023 - 11:33
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sportif çalışmalarına devam ediyor.

Her alanda gençlerin yanında olan Haliliye Belediyesi bünyesinde bulunan Aliya İzzetbegoviç Spor ve Yaşam Merkezi, Eyyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezi, Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Sabiha Özlek Spor Salonu ile geleceğin genç sporcuları yetişiyor.

Lisanslı sporcular yetiştirilmesi hedefiyle hizmet veren bu kurslara gençlerin ilgisi yoğun olurken, eğitimler uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Basketbol, voleybol, tekvando, judo ve yüzme dallarında devam eden eğitimlerle bu kurslara katılan gençler, hem sporla tanışma şansı yakalıyor, hem de yaz tatilinde spor alışkanlığı kazanma şansı yakalıyor. Gençlerin hizmetinde olan kurslarla hoş vakit geçirdiklerini ifade eden minik sporcular, sunulan imkânlar dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür etti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 7- 14 yaş grubuna yönelik verilen kurslara ise kayıtların devam ettiği belirtildi.

 
Bu haber 311 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti