Gülpınar'ın girişimleriyle 14 Milletvekili adayı AK Parti'ye katıldı (GÜNCELLENDİ)

Anavatan Partisi'nin Şanlıurfa Milletvekili adayları partilerinden istifa ederek AK Parti'ye katıldılar.

Gülpınar'ın girişimleriyle 14 Milletvekili adayı AK Parti'ye katıldı (GÜNCELLENDİ)
13 Mayıs 2023 - 16:52
Anavatan Partisi'nin 14 Şanlıurfa Milletvekili adayı, partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçtiklerini açıkladılar.

Aralarında Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan'ın da olduğu Anavatan Partisi Şanlıurfa Milletvekili adayları, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Danışmanı M. Kasım Gülpınar ile birlikte AK Parti İl Başkanlığı binasına geldi.

AK Parti İl Başkani Ali İhsan Delioğlu ile görüşen adaylar, seçime 1 gün kala AK Parti'ye geçtiklerini açıkladı.

Partilere rozetlerini Delioğlu ve Gülpınar taktı.



"Böyle bir süreçte değer ve destekten dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum"

Partilerine katılanlara teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, "Ülkemizin tarihinin bu en önemli seçiminde sizleri aramızda görmekten son derece mutluluk duyduk. Böyle bir tercih yaptığınız için hepinizi çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu seçim kazasız, belasız atlatırız. Türkiye yoluna Sayın hem Cumhurbaşkanımız ile hem de Ak Parti ile devam edecek diye umut ediyoruz ve bundan eminiz. Böyle bir süreçte bize katmış olduğunuz değer ve destekten dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep beraber memleketimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Cumhurbaşkanımıza var gücümüzle hizmet edeceğiz"

Türkiye'nin geleceği için çalışacaklarını belirten Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, "Yaklaşık 5 yıldır Anavatan Partisi olarak tüm teşkilatımızla birlikte Şanlıurfa'mıza hizmet etmekteyiz. Anavatan Partisi'nde merhum Turgut Özal gibi liderlerin izinden gitmekten onur ve şeref duyuyoruz. Mevcut olan ilçelerimiz, kadın kolları, gençlik kollarımız ve 14 milletvekili adayımızla birlikte Anavatan Partisi'nden istifa ederek AK Parti'ye katıldı. Emeği geçen il başkanımıza ve benim için dünyalar kadar değerli, sevdiğim, baba ve abi dediğim Sayın Kasım Gülpınar'a çok teşekkür ediyorum. O'nla yol yürümekten gurur duyuyorum. Allah'ın izniyle Şanlıurfa'mıza güzel hizmetler yapmak boynumuzun borcudur. Kendi akrabamızla, çevremizle yaklaşık 3-4 bin kişi inşallah Sayın Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz. Türkiye'nin geleceği için Sayın Cumhurbaşkanımıza var gücümüzle hizmet edeceğiz." şeklinde konuştu.

"Anavatan'ın bugün yeni baba ocağında sizlerle beraber olmaktan çok memnunum"

Bu toplantının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Danışması M. Kasım Gülpınar, "Seçime çok az bir zaman kala benim için anlamlı ve önem ifade eden yıllarca çatısında siyaset yaptığımız Anavatan Partisi mensuplarının bugün Urfa'da hemen hemen bütün kadroları ile AK Parti çatısı altında buluşuyor olması daha önce bizim için baba ocağı sayılan Anavatan'ın bugün yeni baba ocağında sizlerle beraber olmaktan çok memnunum. İsabetli bir tercih oldu. Bundan dolayı öncelikler sizleri tebrik ediyorum. Bu seçimin öneminin farkına varmış olmanız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafından toparlanmış olmanız ve vereceğiniz destek büyük anlam ifade ediyor. Sadece Urfa için değil bütün Türkiye için. Bundan dolayı bir kez daha sizleri tebrik ediyorum. İnşallah yeni yuvanızda sizlerle birlikte daha güzel hizmetlere vesile olacağız. Gördüğümüz kadarıyla Urfa'da AK Partimize güzel bir teveccüh var. " dedi.

www.siverekgenclik.com

Bu haber 5117 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması