Gülpınar, "Önümüzdeki seçimde aday olmayacağım"  

Siverek’te Ofis Mahallesi’nde Belediye Meclis Üyesi Adayı Celal Akıl’ın seçim bürosunun açılışında konuşan Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, önümüzdeki seçimlerde aday olmayacağını söyledi.

Gülpınar, "Önümüzdeki seçimde aday olmayacağım"

 
02 Mart 2019 - 15:08

Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ve Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın ile diğer partililerin katılımıyla gerçekleştirilen seçim bürosu açılışı adeta mitingi havasında geçti.


AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın’ın bir selamla konuşması ile başlayan miting de konuşan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti hükümetinin ilçeye yönelik yaptığı hizmetleri anlattı.


Beyazgül: Şanlıurfa ve ilçeleri değişimi yaşayacak


31 Mart seçimlerinde partisine, kendisine ve Siverek’in AK Adayı Aydın’a destek isteyen Av. Beyazgül, “ Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Şanlıurfa’ya Siverek’e çok önemli hizmetler yaptık. Bu yüzden bu hizmetlerin devamı için tekrar AK Partiye destek verdiğinizde ilçeye yönelik hizmetlerimiz sürecektir. Şeyhmus Başkanının sözü bizim sözümüz bizim sözümüz Şeyhmus Başkanın sözü olacaktır. Siverek bizimle bakın değişimi nasıl yaşayacaktır” dedi.


Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ise yaptığı konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyaz ve Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın’a başarılar dileyerek seçim bürosunun açılmasını sağlayan Belediye Meclis Üye Adayı Celal Akıl ve yakınlarına teşekkür etti.


Gülpınar: Ak Parti’ye duyduğumuz sevgiyi anlamaları çok zor


Milletvekili Gülpınar, “4 dönemdir oylarınız ile milletvekili oldum beni TBMM’ye gönderdiniz. Sizden aldığım bu emaneti hakkıyla yerine getirmek, Allah rızasını kazanmak için elimden gelen gayreti yaptım. İstedikleri kadar iftira etsinler istedikleri kadar yıpratsınlar inanıyorum ki siz tekrar bu emaneti AK Partiye AK adaylarına vereceksiniz” diye konuştu.  


Seçim bürosu açılışında kendilerini yalnız bırakmayan Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ve Büyükşehir Başkan Adayı Av.Beyazgül’e teşekkür eden Siverek Belediye Meclis Üyesi Adayı Celal Akıl ve Karakeçili Aşireti Önderi Merhum Enver Akıl’ın oğlu Menderes Akıl, açılışa katılan tüm partililere minnettarlık duyduklarını ifade etti.


 "Bir daha aday olmayacağım"


Gülpınar konuşmasında önümüzdeki milletvekili seçimlerinde Şanlıurfa’dan aday olmayacağını belirterek, “Bana emaneti 24 Haziran'da Siverek halkı olarak son defa verdiniz. O zaman ne demiştim ben, ‘bir daha sizin karşınıza herhangi bir milletvekilliği adaylığı için çıkmayacağım. Son defa bana oy veriyorsunuz’ demiştim. Bana oy verenlerden Allah razı olsun, vermeyenlere de çok teşekkür ediyorum, saygı duyuyorum. Beni bir kere daha meclise gönderenler den Allah razı olsun. 24 Haziran seçimlerinde Celal Akıl kardeşimin seçim bürosu açılışında söylemiştim, demiştim ki, ‘artık son defa bana oy vermenizi istiyorum. Ben artık Siverek'ten aday olmayacağım.’" ifadelerini kullandı.


AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, seçim bürosunun ardından Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın ile birlikte esnaf ziyareti yaptı.


www.siverekgenclik.com


 

Bu haber 3548 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü