Güneş, Mimarlar Odası seçimleri için aday oldu

Mimar İbrahim Güneş, 2024 Ocak ayında yapılacak Mimarlar Odası seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.

Güneş, Mimarlar Odası seçimleri için aday oldu
29 Kasım 2023 - 21:47
Güneş tarafından yapılan açıklamada,

"2024 yılı Ocak ayında yapılacak olan TMMOB Mimarlar Odası Şanlıurfa Şube seçimlerinde, üyelerimizin sesi olmaya aday arkadaşlarımızla beraber, tüm üyelerimizin Oda yönetiminde aktif rol alacakları bir ortam oluşturmayı amaçlıyoruz. Bunun olabilmesi için de her birinin sorununu sorunumuz bilerek çalışmaların yürütülmesini hedefliyoruz. 
Mesleki sorunlarımızın aşılması için genel merkez düzeyinde, hatta tmmob düzeyinde çalışmalar olması gerektiğine inanıyoruz. Zira mevcut meslek mevzuatı ihtiyaca cevap veremeyecek bir durumdadır.

Mimarlar odası sadece bir meslek kuruluşu olmayıp, etkinlik alanı olan kentlerin sorunlarında çözüm ortaklarındandır. Bu bağlamda;
Kentimizi sadece bir yaşam alanı olarak görmeyip şehircilik ilkelerini esas alarak, meslek odamızın bu konuda ilişkili olduğu tüm resmi kuruluşlarla ortak çalışmalar yürütmesi gerektiği düşüncesindeyiz. Bu inançla tüm resmi kurumlarla daha sıkı ilişkiler içinde daha kapsayıcı çalışmalar yürütmeyi planlamaktayız. Meslek odamızın mevcudiyetinin sadece meslek üyeleri için değil, kentimiz ve tüm toplum için gerekliliğinin altını çizerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 

Şanlıurfa Şube Üyeleri, Mimarlar Odası genel merkezinin ve diğer tüm şubelerin ilgi odağı olduğunu unutmamalıdır. Çünkü daha önce başka yerde böylesi görülmemiş bir dayanışma örneği gösterdiler. Meslek dışı farklılıklarını bir kenara bırakıp mesleki alanda ortaklaştılar ve bir başarı hikayesi yazdılar. Bu başarı tüm üyelerimizindir.
Oda yönetim anlayışımızda da meslek dışı farklılıklarımızı kapının dışında bırakıp, birlik olmamız gerektiğini vurguluyoruz.

Bu vesile ile tüm meslektaşlarımızın bize destek olmalarını arzuluyoruz. 
Yeni dönemde hep beraber odamızın yönetim anlayışını değiştirmek ve birlik olmak için desteklerine talibiz.

Seçim sonucu ne olursa olsun, tüm meslektaşlarımızı mesleki dayanışmamızı daha ileriye taşımaya ve birlik olmaya davet ediyoruz." dedi.
Bu haber 637 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x