İKİ AYRI OPARASYONDA ESRAR YAKALANDI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğünce ilçede yapılan uyuşturucu operasyonunda, bir araç ve bir evde yapılan aramada

İKİ AYRI OPARASYONDA ESRAR YAKALANDI
31 Aralık 2010 - 18:37
toplam 29 kilo 106 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri ve Kaçakçılık ve Organize Suçlar müdürlüğü KOM ekiplerince Selimpınar Mahallesinde yapılan yol uygulamasında esrar maddesi taşıyan araca öncülük yaptığı iddia edilen Z.T.(30) yönetimindeki 01 EA 489 plakalı araç durduruldu. İçerisinde esrar maddesi bulunan V.A.(17)  isimli şahsın yönetimindeki 01 YZ 645 plakalı araç uygulama noktasından kaçtı.
       
Polis ekiplerinin uzun takip sonucu aracı Hilvan İlçesi yakınlarında aracı yakaladılar. Araç içerisinde yapılan aramada 29 kilo kubar esrar maddesi ele geçirildi. Esrarla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
     
Öte yandan aynı gece bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Bahçelievler Mahallesinde E.Ş.’ye ait evde yapılan aramada evin mutfağında bulunan dolap içerisinde 106 gram esrar maddesi ele geçirdi. Esrarla ilgili E.Ş. için yakalama çalışması başlatılırken, araç içinde esrar maddesiyle ilgili gözaltına alınan 5 şahıs da ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edilecekleri belirtildi.
Bu haber 3050 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor