Kanalurfa sahibi İbrahim Toru hayatını kaybetti

Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı İbrahim Toru Coronavirus’ten dolayı tedavi gördüğü özel hastanede vefat etti.

Kanalurfa sahibi İbrahim Toru hayatını kaybetti
25 Eylül 2020 - 04:06

Şanlıurfalı İş Adamı ve Kanal Urfa TV yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru (44),  11 Eylül tarihinde Coronavirus testinin pozitif çıkması üzerine Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.


Sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine Gaziantep’te özel bir hastaneye sevk edilen Toru, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 


Toru'nun vefatı ile ilgili taziye mesajı yayımlayan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, "Şanlıurfa’mızın değerli iş adamı, Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru kardeşime Allah’tan (cc) rahmet, kederli ailesine sabırlar ve baş sağlığı diliyorum. Rabbim cennetiyle ödüllendirsin." dedi.

Şanlıurfa' Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ise mesajinda, "Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Şanlıurfamızın sevilen İş Adamı ve Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru'ya Allah'tan rahmet; ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.Mekânı cennet olsun inşallah." ifadelerini kullandı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 22847 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor