MEHMET YAVUZ OYUNU KULLANDI

Milletvekili Genel Seçimleri için sabah saatlerinde oy kullanan Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Yavuz, seçimin Şanlıurfa’ya ve tüm Türkiye’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

MEHMET YAVUZ OYUNU KULLANDI
07 Haziran 2015 - 11:36

HÜDA PAR’ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, oy kullanacağı Haliliye ilçesine bağlı Osman Ertöre İlköğretim Okuluna geldi. Oy kullanmadan önce sandık görevlilerini ziyaret eden Yavuz, kolaylıklar dileyerek seçimin güvenli bir şekilde geçmesi dileğinde bulundu.

2259 nolu sandıkta oyunu kullanarak seçimlerin başta Şanlıurfa’ya ve tüm Türkiye’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulunan bağımsız milletvekili adayı Yavuz, “İnşallah seçmen iradesinin hiçbir vesayet altında kalmadan sandığa özgür bir şekilde yansıdığı seçimler yaşarız. Hiç kimsenin burnu kanamadan hakkaniyet ve adalet ölçüleri içerisinde bir seçim olmasını temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.” dedi.

Oyunu kullanan Yavuz, okul müdürü M. Adnan İkbal’i odasında ziyaret ederek kolaylıklar diledikten sonra okuldan ayrıldı.

(İLKHA)


Bu haber 3820 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor