TÜRKİYE HARP MALULLERİ ŞEHİT DUL VE YETİMLER DERNEĞİ SİVEREK ŞUBESİ AÇILDI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ilk kez Harp Malulleri Şehit Dul ve Yetimler Derneği şubesi açıldı.   İlçenin Güney Mahallesi 15 sokakta açılan dernek binasının açılışına İlçe Kaymakamı Kemal Yıldız,107. Topçu Alay

TÜRKİYE HARP MALULLERİ ŞEHİT DUL VE YETİMLER DERNEĞİ SİVEREK ŞUBESİ AÇILDI
24 Temmuz 2009 - 15:26
Komutanı Kurmay Albay Fatih Övünç, il jandarma Alay komutan yardımcısı Albay Zafer Topsakal Belediye Başkanı Ali Murat Bucak çok sayıda gazi ve şehit yakınları katıldı.
        Saygı duruşu, istiklal marşının ardından dernek binasının açılışı yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı okunurken,80yaşında ki Kore Gazisi Şükrü Aloş isimli gazinin polis ve askerlerle birlikte saygı duruşunda bulunması güzel karelerin oluşmasına neden oldu.
     Açılış konuşmasını yapan dernek temsilcisi Yılmaz Gözci, bu güne kadar şehit ailelerini temsil eden bir derneğin Siverek’te olmayışı gazi ve şehit aileleri arasında diyalog kopukluğuna neden olduğunu belirterek şöyle dedi’’Belediye Başkanımız belediyeye ait olan bu binayı derenimize tahsis etmesiyle derneğimizi aça bildik sayın başkana ve katkısı olan her kese teşekkür ediyoruz’’dedi.
     Törende yardımlarından dolayı ilçe Kaymakamı Kemal Yıldız belediye Başkanı Ali Murat Bucak’a plaket verdi.
     Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, iki katlı dernek binasının mülkiyetinin belediyeye ait olduğunu, bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada derneğe her türlü yardımı yapacaklarını belirti.
Bu haber 2600 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti