YAŞLI KADINA İLÇE KAYMAKMLIĞI SAHİP ÇIKTI.

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan geçen yıl eşinin ölümüyle bir başına kalan ve hayatta hiç kimsesi bulunmayan kadına ilçe

YAŞLI KADINA İLÇE KAYMAKMLIĞI SAHİP ÇIKTI.
16 Mayıs 2008 - 22:10
 kaymakamlığı sahip çıktı.
  Eşim Mehmet Kaplan’ın ölümüyle zor günler geçirdiğini belirten Ayşe Kaplan(80) ilçe kaymakamlığının kendisine sahip çıktığının belirterek şöyle dedi’’Bir yıl önce eşim hastalıktan ölünce kiramı ödeyemez duruma geldim ev sahibi beni çıkarınca birkaç ay komşularımda kaldım, durumumu muhtar kaymakam anlatınca kaymakamlık bana bir ev tuttu para yardım yaptı kendime ev eşyası ve gıda aldım. Allah devletten razı olsun onlar yardımcı olmasaydı sokaklarda kalacaktım. Benim ne çocuğum var nede bir yakınım devlet babadan başka kimsem yok’’dedi.
  İlçe kaymakamı Kemal Yıldız yaşlı kadınla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi’’Yaşlı ninemizin durumunu mahalle muhtarı bildirince  yaşlı teyzemize sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı aracılığıyla yaşayacağı bir ev kiraladık ev eşyaları alıp gıdasını temin ettik görevlilerimiz haftada bir evine uğrayıp bir ihtiyacının bulunup bulunmadığının belirliyorlar’’dedi.


Bu haber 2803 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti