Hacı İnan: Büyükşehir Belediyesi'nden bugüne kadar bir hizmet görmedik

Siverek Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hacı İnan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği toplantıda Büyükşehir Belediyesine yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Hacı İnan: Büyükşehir Belediyesi'nden bugüne kadar bir hizmet görmedik
11 Eylül 2022 - 21:25
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Cuma günü Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde sivil toplum kuruluşlarına yönelik toplantı düzenlendi.

Siverek Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hacı İnan, toplantıda söz alarak Büyükşehir Belediyesine yönelik eleştirilerde bulundu.

“Şanlıurfa Büyükşehir olduktan sonra Siverek ikinci kez cezalandırıldı”

İlçe belediyelerinin yaşadığı sıkıntılara dikkat çeken İnan, "Siverek, tarih boyunca 2 kez cezalandırıldı. İlk kez 1926'da il olma hakkımız elimizden alınarak cezalandırıldı. Şanlıurfa Büyükşehir olduktan sonra Siverek ikinci kez cezalandırıldı. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım, İlçe Belediye Başkanlarının önünü açın, yardımcı olun. Vatandaş Siverek Belediye Başkanına oy vermiş, onu tanıyor. Bu 25 metre genişliğindeki yol, bu park Büyükşehir'e ait. Belediye Başkanlarımız bu anlamda sıkıntı yaşıyor." şeklinde konuştu.



“İlçemize İtfaiye aracı lazım, trafik sıkıntımız vardır”

Eleştirilerine devam eden İnan, "Büyükşehir'den biz bir şey görmedik. Siverek Belediye Başkanının çabasıyla Siverek Kalesi'nin etrafı açıldı. Siverek ilçemizin nüfusu 300 bine dayanmış durumda. Size sorsam; 300 bin nüfuslu bir yerde Allah korusun yüksek katlı binalardan birinde yangın çıksa 5 metre uzunluğundaki itfaiye aracıyla ne yapabilirsiniz? İlçemize İtfaiye aracı lazım, trafik sıkıntımız vardır." dedi.

“Bize üvey evlat gözüyle bakıyorsunuz”

Beyazgül'e yönelik eleştirilerine devam eden İnan, "Sayın Başkan, şimdiye kadar bizimle kaç kez görüştünüz? Bazı şeyler düzeliyorsa İlçe Belediye Başkanımızın çabaları sonucudur. Biz Büyükşehir'den bir şey görmedik, Allah bizi sizden kurtarsın, temennim odur. Bize üvey evlat gözüyle bakıyorsunuz ama bu böyle devam edemez.'' ifadelerini kullandı.

"Allah korusun bir yangın çıksa biz ne yaparız"

Büyükşehir Belediyesine defalarca dilekçe yazdığını hatırlatan İnan, "Benim küçük sanayi sitemde sana defalarca dilekçe yazdım. Birkaç defa dilekçe yazarak gene burada size dediğim halde ben Büyükşehirden bir şey beklemem. Sağ olsun Belediye Başkanım Ayşe Çakmak sizin de görevini alarak benim Siverek sanayi siteme 5 bloka beton döktü. Ama benim iki ara yolumu hala yapmadın. Sizden istirhamım bugün Siverek'in nüfusu 300 bindir. 300 bin nüfuslu bir yerde 5 metre uzunluğunda itfaiye aracımız var. Siverek'te 24 katlı dairelerimiz var. Allah korusun bir yangın çıksa biz ne yaparız. İtfaiye erlerimiz azdır. Trafik sıkıntımız vardır.'' dedi.

"Allah bizi sizden kurtarsın"

"Sayın başkan fazla yapacak bişey yok. STK'lar olarak bizle kaç sefer görüştünüz. Biz Büyükşehir'den bir şey görmedik. Yani Allah bizi sizden kurtarsın. Temennimiz odur. Bize mera gözüyle bakıyorsun. Ama bu böyle devam etmez." dedi.

www.siverekgenclik.com

Bu haber 861 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım