Haliliye Belediyesi evde bakım hizmetiyle gönüllere dokunuyor

Haliliye Belediyesi sürdürdüğü Evde Bakım Hizmeti ile yaşlı ve kimsesiz vatandaşların hanelerini dip bucak temizliyor

Haliliye Belediyesi evde bakım hizmetiyle gönüllere dokunuyor
16 Temmuz 2023 - 21:33
Kişisel bakımın da yapıldığı hizmetten 576 vatandaş faydalanıyor. 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Gönüllere Dokunacağız” anlayışıyla yürüttüğü sosyal yardım faaliyetleri ile ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, gönüllere dokunan projelerini devam ettiriyor.



İlçe sınırlarında ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik Aşevi, Sosyal ve Giyim Market hizmetleri sürdürülürken, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlar da yalnız bırakılmıyor. Evde Bakım Hizmeti ile bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşların hanelerini dip bucak temizleyen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 576 hanede hizmeti devam ettiriyor. Yapılan başvuru sonucu komisyonca belirlenen kriterleri sağlayan hanelerde verilen hizmetle, yapılan temizliğin yanı sıra 60 yaş üstü erkek vatandaşlara da berber hizmeti götürülüyor. Talep doğrultusunda saç ve sakal tıraş ihtiyacının karşılandığı Evde Bakım Hizmeti, yaşlı vatandaşların gönüllerine dokunuyor. 

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise Evde Bakım Hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların “444 22 63” numaralı İletişim Merkezini arayarak, kayıt oluşturabilecekleri kaydedildi.
Bu haber 344 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım