Haliliye Belediyesi gençleri üniversite sınavlarına hazırlıyor

Haliliye Belediyesi açtığı üniversiteye hazırlık kursları, düzenli olarak yaptığı AYT ve TYT deneme sınavları ile gençleri üniversite sınavına hazırlıyor.

Haliliye Belediyesi gençleri üniversite sınavlarına hazırlıyor
29 Mart 2023 - 10:39
Haliliye Belediyesi Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları ile Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü eğitim alanındaki çalışmalarını sürdürüyor.

Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezinin çevresinde deprem sonrası riskli yapıların oluşması nedeniyle gençlerin eğitimden uzak kalmaması adına konu anlatımı ve soru çözümleri, Cengiz Topel İlkokulunda devam ediyor. Haliliye Belediyesi ile üniversiteye hazırlık maratonuna kaldıkları yerden devam eden gençler, hem konu tekrarı hem de soru çözümleri ile geleceğe hazırlanıyor. Gençler, eksik konularını tamamladıkları bu kurslarda periyodik olarak yapılan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Temel Yeterlilik Testiyle de (TYT) kendilerini ölçme şansı yakalıyor.

TYT Deneme Sınavıyla ter döken 177 öğrenci, eksik konularını görme fırsatı da buldu. Düzenli olarak yapılan deneme sınavlarıyla hayallerine daha sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden gençler, desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür etti.

Cengiz Topel İlkokulunda devam eden eğitimlerle hafta içleri ders anlatımları ve soru çözümleri, her Cumartesi ise deneme sınavları devam ediyor.

 
Bu haber 1534 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu