Haliliye Belediyesi kursları ile gençler üniversiteli oluyor

Gençliğe ve geleceğe önem veren Haliliye Belediye, üniversiteye hazırlık kursu, kütüphane ve etüt merkezleriyle öğrencileri üniversiteye hazırlıyor.

Haliliye Belediyesi kursları ile gençler üniversiteli oluyor
16 Ağustos 2023 - 14:23
Yaklaşık 500 öğrencinin eğitim faaliyetlerinden yararlandığı üniversiteye hazırlık kursu, gençleri hayallerine kavuşturuyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençliğe önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla öğrenciler geleceğe daha emin adımlarla hazırlanıyor.



Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi kütüphanesi, üniversiteye hazırlık yaz kursu ve etüt merkezileriyle üniversite sınavına hazırlanan gençler, meslek sahibi oluyor. Burada sunulan imkanlarla sessiz ve nezih bir ortamda ders çalışma fırsatı bulan gençler, soru çözümleriyle eksik konularını tamamlıyor. Alanında uzman hocalar eşliğinde hem ders anlatımlarını dinleyen hem de soru çözümleriyle eksik konularını tamamlayan öğrenciler, geleceğe emin adımlarla hazırlanıyor. Bu merkezlerde periyodik olarak yapılan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Temel Yeterlilik Testiyle (TYT) de gençlere kendilerini deneme şansı veriliyor. Hem soru çözümleri hem de deneme sınavlarıyla üniversite sınavına sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden gençler, desteklerinden ötürü Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor. 2023 yılında yaklaşık 500 öğrencinin eğitimden faydalandığı hazırlık kursunda ÖSYM formatında yapılan deneme sınavlarıyla heyecanlarını yendiklerini belirten öğrenciler, dershane hizmeti verilen hazırlık kursuyla hayallerine kavuşmayı hedeflediklerini söylediler.  

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; hazırlık kursu ve kütüphaneler için kayıtların devam ettiği aktarıldı.
Bu haber 431 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti