Haliliye'de üstyapı çalışmaları sürüyor

  Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin dört bir tarafında bir yandan onarım çalışmaları bir yandan da üstyapı çalışmaları devam ediyor.

Haliliye'de üstyapı çalışmaları sürüyor
04 Nisan 2023 - 11:52
Fen İşleri Müdürlüğünün merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğü üstyapı çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla üst yapı hizmetlerinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olan yollarda bakım ve onarım yapıyor. Yol açma çalışmalarıyla ulaşım ağını genişleten ekipler, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla da yolların konforunu sağlıyor. Şanlıurfa’da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle mahallelerde deforme olan yollarda ise bakım ve onarım çalışmalarını yürüten ekipler, çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda selden etkilenen Karşıyaka Mahallesinde drenaj çalışmalarını tamamlayan ekipler, Ahmet Yesevi Mahallesinde ise mazgal açma çalışmalarını sürdürüyor. Gece saatlerine kadar süren çalışmalarda Konuklu Mahallesinde deforme olan yolları onaran ve kilitli beton parke döşeme çalışmalarını ilçe genelinde yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, tamamladığı yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sel nedeniyle meydana gelen tahribatın onarılması için devam eden üstyapı çalışmalarının ise periyodik olarak tüm mahallelerde kısa sürede tamamlanması amaçlanıyor.

 
Bu haber 282 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te Şehit Hasan Saklanan anısına futbol turnuvası düzenlenecek
Siverek’te Şehit Hasan Saklanan anısına futbol turnuvası...
Vali Şıldak'tan uyuşturucu ile mücadelede işbirliği çağrısı
Vali Şıldak'tan uyuşturucu ile mücadelede işbirliği çağrısı