Halk minibüsünde kadının cep telefonunu çaldılar

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde halk minibüsünde bir kadına ait cep telefonun çalınması olayı güvenlik kamerasına yansıdı.

Halk minibüsünde kadının cep telefonunu çaldılar
18 Mart 2022 - 16:45
Olay, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan otobüs durağında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, ismi açıklanmayan kadın, evine gitmek için 23 Nolu halk minibüsüne bindi. Minibüsün hareket etmesini beklerken telefonla konuşan kadın,  minibüse arka kapıdan binen M.A. isimli şahsın kapkaçına maruz kaldı.

Motosikletle otobüsü takip ettiği anlaşılan şüpheli M.A., arka kapıdan minibüse girerek cep telefonu ile konuşan kadını gözüne kestirdi. Kadının elindeki cep telefonunu çekerek alan M.A., arka kapıdan hızla çıkarak motosiklete bindi.

Cep telefonunu kurtarmak için şüphelinin peşine düşen kadın,  önce araç içerisinde yere düştü, daha sonra da zanlının peşine düştü. Kadın, tüm çabalarına rağmen telefonunu kurtaramadı. Şüpheli motosikletine binerek olay yerinden uzaklaştı.

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin M.A., olduğunu tespit etti. Polis tarafından yakalanan M.A.,  emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay anı ise minibüsün güvenlik kamerasına yansıdı

Görüntülerde halk minibüsüne binen şüpheli M.A.'nın otururken cep telefonu ile konuşan kadının telefonunu elinde alarak kaçtığı ve mağdur kadının şüphelinin peşine verdiği yer alıyor. (İLKHA)
https://ilkha.com/guncel/halk-minibusundeki-kapkac-ani-guvenlik-kamerasina-yansidi-190411


Bu haber 621 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti