Harran Üniversitesi öğrencileri bütünleme sınavlarının yapılmasını istiyor

Harran Üniversitesi öğrencileri, bütünleme sınavlarının kaldırılmasına sosyal medyadan tepki gösterdi.

Harran Üniversitesi öğrencileri bütünleme sınavlarının yapılmasını istiyor
03 Ocak 2022 - 09:23
Harran Üniversitesinde alınan son karar ile bütünleme sınavları kaldırıldı.Üniversite öğrencileri, karara tepki gösterdi.

Öğrenciler, sosyal medyada  #hrübütistiyor” şeklinde tag açarak bütünleme sınavlarının yeniden yapılmasını talep etti.

HRÜ öğrencileri bütün diğer üniversitelerde olduğu gibi kendi üniversitelerinde de bütünleme sınavlarının olmasını talep ediyor.

Sosyal medya üzerinden başlatılan tag çalışmasıyla seslerini duyurmaya çalışan öğrenciler, Harran Üniversitesi yetkililerine ve YÖK’e seslendi.

Kullanıcılar tarafından yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekilde:

Hakan adlı kullanıcı: Ana hakkımız olan bütünleme sınavlarını kaldırmakla insanların hayatlarına kaderlerine
geleceklerine eğittim sistemine darbe indirilmiştir. Hakkımızın iadesini talep ediyoruz Görevlileri göreve davet ediyoruz.


İsmail Yalçın: Bütünleme hakkı yok. Yaz okulu yok. Hocaların ağır abi rolü çok. Öğrencileri bırakmak için elinden geleni yapma çok. Gelecek gençleri için güzel bir hayat istiyoruz harap olan bir hayat değil. Bütünleme hakkını verin.

Rukiye: Bu okuldaki öğrencilerinizi mahcup edip okumaya dair en ufak bir heyecan ve heves bırakmadınız. Bir yönetim öğrencilerini niçin bu kadar zor duruma koymaya çalışır ona da aklımız ermiyor. Ama dilerim bir kereliğine bile olsa sesimizi duyarsınız.

Sidar adlı kullanıcı: Biz ögrencilerin hakkını elinden alarak başarınızı yukseltemezsiniz . Biz ögrencilerin fikrini , isteklerini dikkate alarak çok daha yapıcı olumlu sonuçlar alırız hep birlikte . Biz ögrencilerin  hakkını elinden alarak başarınızı yukseltemezsiniz . Biz ögrencilerin fikrini , isteklerini dikkate alarak çok daha  yapıcı olumlu sonuçlar alırız hep birlikte . #hrübütistiyor yani hakkımız olanı yani hakkımız olanı.

www.siverekgenclik.com

 
Bu haber 1059 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi