Hatay'da çalışan Siverekli taşeron firmayı dolandırdılar

Hatay'ın Hassa ilçesinde inşaatı süren deprem konutları için ustaya arayan taşeron firma,  "yol paramızı verin Hatay'a gelelim" diyen kişiler tarafından dolandırıldı.

Hatay'da çalışan Siverekli taşeron firmayı dolandırdılar
02 Aralık 2023 - 12:56
Hatay'ın Hassa ilçesinde inşaatı devam eden deprem konutlarında çalışan taşeron firma yetkilisi Hüseyin Ö., inşaat ustası bulmak amacıyla sosyal medyada inşaat ilanları sayfasında "fayansçı ustaları arıyoruz" diye ilan verdi.

Adana'dan ilan ile ilgilenen bir kişi, 6 kişilik ekiple birlikte Hatay'a geleceklerini ama yol paralarının olmadığını söyledi.

Hüseyin Ö.'de ilan ile ilgilenen şahsın hesabına 2 bin 500 lira para gönderdi.

Hüseyin Ö., parayı Tufan A.'nın hesabına yolladıktan sonra şahsa ulaşamadığını, telefonunun engellendiğini ve dolandırıldığını ifade etti.

Konuyla ilgili GAPGündemi'ne konuşan Hüseyin Ö., "Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinden Hatay'ın Hassa ilçesine deprem konutlarında çalışmak üzere geldik. İnşaat ustası ihtiyacımız vardı. Ben de facebook inşaat ilanları sayfasında ilan verdim. İlanla ilgilenen bir kişi 6 kişilik ekiple işe talip olduklarını ama Adana'dan Hatay'a gelmek için yol paralarının olmadığını söyledi. Bende Tufan A.'nın hesabına 2 bin 500 lira para yolladım. Para yolladıktan sonra şahsa bir daha ulaşamadım. Ben 2 bin 500 lira ile fakir olmam onlarda 2 bin 500 lira ile zengin olmaz. Mağduriyetimin giderilmesi için gerekli yerlere başvuruda bulunacağım." dedi.

Kaynak:GAPGündemi.com

 
Bu haber 738 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti