Hayrat Yardım kuruluşu 5 bin çocuğa kışlık yardımında bulundu

Kış ayının gelmesiyle başlayan soğuklar nedeniyle Hayrat Yardım kuruluşu çocukları unutmayarak 5 bin çocuğa kışlık giyim yardımında bulundu.

Hayrat Yardım kuruluşu 5 bin çocuğa kışlık yardımında bulundu
12 Ocak 2021 - 15:00

"Haftanın belirli günlerinde giyim programı yapıyoruz"


Yapılan çalışma hakkında açıklama yapan Hayrat Yardım Doğu Bölge Koordinatörü Abdullah Toprak, "Şanlıurfa Hayrat Yardım olarak il genelinde yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimize düzenli ve dönemsel yardımlar yapmaya devam ediyoruz. Bu yıl özellikle pandeminin de etkisiyle insanların ihtiyaçlarının daha fazla hissedilir derecede arttığını gördük. Bu yüzden Şanlıurfa Hayrat Yardım olarak her yıl olduğu gibi bu yılda kış yardımı kampanyamız dahilinde 'Yetim Gönülleri Isındır'ismini verdiğimiz kampanyamızın Amacı hem bu zorlu salgın sürecinde hem de kışın dezavantajlı etkisi karşısında yetim, ihtiyaç sahibi çocuklara giyim mağazamızda haftanın belirli günlerinde giyim programı yapmaktayız. Hedefimizi 5.000 çocuk giydirmek şeklinde hedefledik, bu sayıyı hemen hemen yakaladık sayılır. " şeklinde konuştu.


Yapılan kışlık kıyafetin içeriğiyle ilgili bilgi veren Toprak, "kışlık kıyafetlerin içeriğinde mont, bere, atkı, ayakkabı gibi kış şartlarına uygun bir set dağıttık. Hamdolsun bu konuda desteklerini esirgemeyen kıymetli bağışçılarımızın desteğiyle Hayrat Yardım olarak yetim, yaşlı, engelli ve hasta ailelere kış mevsimi boyunca yardımların ulaştıracağız" ifadelerine yer verdi.

Bu haber 19038 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu