Hilvan Belediyesi uçurtma şenliği düzenledi

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen, kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya ve desteklemeye teşvik etmek amacıyla her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın her yerinde kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası, Hilvan'da uçurtma şenliği ile start aldı.

Hilvan Belediyesi uçurtma şenliği düzenledi
17 Eylül 2021 - 15:07
Hilvan Mesire Alanında düzenlenen etkinliğe, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Belediye Meclisi üyeleri, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Bebe, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte uçurtma uçuran çocuklar doyasıya eğlendi

Etkinlikler hakkında bilgiler veren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, "Bu yıl ikincisine katıldığımız Avrupa Hareketlilik Haftası münasebetiyle çocuklarla uçurtma şenliği düzenledik. Bugün başlayan Avrupa Hareketlilik Haftası 22 Eylül Çarşamba gününe kadar devan edecek. Etkinlikler çerçevesinde cumartesi günü saat 16.00'da Hoşin Mahallemizde doğa yürüyüşü ve balık tutma etkinliğimiz olacak." dedi.

22 Eylül'de bisiklet sürme etkinliği ve halı saha maçı ile son bulacak etkinliğe herkesi davet eden Bayık, "İnsan yaşamındaki sosyal hareketliliği artırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla 22 Eylül Çarşamba günü 18.00 ile 19.00 saatleri arasında Prestij Caddesi'nde genci, çocuğu ve yaşlısıyla hep birlikte bisiklet sürme etkinliğimize tüm vatandaşlarımız davetlidir. Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri aynı günün akşamında yapılacak halı saha maçı ile son bulacaktır. Bu etkinliklerin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eder; tüm halkımızı yapılacak etkinliklere buradan davet ediyorum." dedi. (İLKHA)
 

 
Bu haber 456 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması