HÜDA PAR Adayı Sımak, Genel Başkan Yapıcıoğlu'nu karşıladı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde HÜDA PAR seçim ofisi açılışı HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

HÜDA PAR Adayı Sımak, Genel Başkan Yapıcıoğlu'nu karşıladı
10 Mart 2024 - 19:52

31 Mart yerel seçimleri kapsamında HÜDA PAR Genel Başkanı Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu Hilvan’a geldi. Yapıcıoğlu’nu Karşılamaya Şanlıurfa ve ilçe teşkilatı ve HÜDA PAR ilçe başkanları ve adaylar karşıladı. 

Karşılamaya Siverek Belediye Başkan Adayı Abdurrahim Sımak’da karşıladı.  Hilvan'da HÜDA PAR seçim ofisi açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa HÜDA PAR Genel Başkanı Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Adayı Emin Özaslan, HÜDA PAR Şanlıurfa ilçe Adayları Abdurrahim Sımak, Karaköprü Adayı İbrahim Bayram, Hilvan Adayı İmam Bazik, Siverek HÜDA PAR İlçe Başkanı Sinan Yarıcı, Hilvan HÜDA PAR ilçe Başkanı Osman Göçmen'in yanı sıra birçok Hilvanlı vatandaş katıldı.
Kur'an -ı Kerim tilaveti ile başlayan program, HÜDA PAR Hilvan Belediye Başkan Adayı İmam Bazik HÜDA PAR Belediyeciliği ile ilgili kısa bir konuşması ile devam etti. 

Hilvan halkına seslenen Genel Başkan Yapıcıoğlu, adaylarını toplumun en adil olan adaylardan seçtiğini belirterek, oy uğruna yanlış aday seçmeyeceğini vurguladı. 
Ramazan ayının ümmete hayırlar getirmesini temenni ederek; Gazze’yi hiçbir zaman gündemlerinden düşürmeyeceklerini ifade etti.
Başkan Yapıcıoğlu Hilvan halkı tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. Birçok halk vatandaş Yapıcıoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Yapıcıoğlu yanlış adayla kazanacağımıza doğru aday seçim kaybetmeyi tercih edeceklerini belirtti.
Bu haber 832 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti