HÜDA-PAR'DAN ÇİFTÇİ'YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

HÜDA PAR Şanlıurfa il Başkanı, geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

HÜDA-PAR'DAN ÇİFTÇİ'YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
08 Ekim 2015 - 11:18

HÜDA PAR Şanlıurfa il Başkanı Lokman Yalçın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Celalettin Güvenç’in istifasıyla göreve gelen Nihat Çiftçi ‘ye hem ‘hayırlı olsun’ hem de geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı saldırı nedeniyle ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan HÜDA PAR İl Başkanı Lokman Yalçın, şiddeti, baskıyı bir hak arama aracı olarak aramanın kesinlikle yanlış olduğunu söyleyerek, “Öncelikle yapılan saldırıyı kesinlikle kınıyoruz. Kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın silahı, şiddeti, baskıyı bir hak arama aracı olarak kullanmayı, kim kullanırsa kullansın kesinlikle ret edip bunun karşısında duruyoruz. Bunu hiçbir zaman tasvip etmeyiz ve tasvip etmemiz de mümkün değildir. Rabbim bir daha böyle tatsız, üzücü olayları ne size ne de bir başkasına yaşatmasın.” dedi.

Daima huzurdan ve barıştan yana olduklarını vurgulayan Yalçın, “Kim bu halkın huzuruna kast ediyorsa bu halka ihanet ediyordur. Halkın huzurunu kaçıranların deşifre edilip halkın bu karanlık odaklara tepkisini de ortaya koyması gerekir. Halka ihanet edenlerin halkın önüne çıkartıp bunları halkın görmesi gerekir.” şeklinde konuştu.

Yalçın, Şanlıurfa halkının belediyeden beklentilerinin büyük olduğunu belirterek, özellikle ulaşım ve alt yapı sorunun çözülmesi gerektiğini vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nihat Çiftçi de geçtiğimiz günlerde Siverek’te konvoyuna yapılan silahlı saldırı hakkında heyete bilgi verdi.

(Mustafa Bikeç - İLKHA)


Bu haber 3746 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem