HUDA PAR'dan Gıda Odaları başkanlığına ziyaret

HÜDA PAR Siverek ilçe Başkanı Abdurrahim Sımak STK ziyaretlerine devam ediyor.

HUDA PAR'dan Gıda Odaları başkanlığına ziyaret
09 Ağustos 2022 - 10:02
Hür Dava Partisi, HUDA PAR Siverek ilçe Başkanı Abdurrahim Sumak ile ilçe teşkilatı Siverek’te esnaf ve halk ziyaretleri kapsamında Siverek Gıda Maddeleri esnaf Odası başkanlığını ziyaret etti.

Siverek Gıda Odası Başkanı Berat Dalaman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları kaydetti” HÜDA-PAR Siverek ilçe başkanı Abdurrahim Sumak ve ilçe teşkilatının ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır. İlçe başkanımız ve yönetimiyle Memleketin sorunlarını ve çözüm yollarını konuştuk, hayırlı ve yararlı bir ziyaret oldu” dedi.

Hür Dava Partisi, Siverek ilçe Başkanı Abdurrahim Sumak, ilçede her zaman vatandaşların arasında olmaktan keyif aldıklarını belirterek şunları kaydetti” bizim çalışmamız farklıdır. Sadece siyasi hareketliğin olduğu zamanlarda halk arasına girmiyoruz, biz her zaman vatandaşlarımızla iç içe gönül gönülleyiz zaten bizi farklı kılan bu samimiyetimizdir, memleketimiz bir sorunlarımız bir nasıl çözeriz nasıl çare buluruz diye vatandaşımızla istişare ediyoruz. Bu gün değerli oda başkanımız Berat Dalaman’ın misafiri olduk misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Bu haber 679 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu