HÜDA PAR'dan yetim ve öksüz çocuklar için çağrı

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan; Şanlıurfa Büyük Şehir Belediyesi’nin halihazırda kullandığı mevcut binanın yıkılmamasını, bunun yerine yetim ve öksüz çocuklarımız için ücretsiz bir öğrenci yurduna dönüştürülmesi için çağrıda bulundu.

HÜDA PAR'dan yetim ve öksüz çocuklar için çağrı
12 Nisan 2021 - 16:58
Özaslan; “Ortaokul, lise ve üniversitede okuyup barınma ihtiyacı duyan yetim ve öksüz öğrenci kardeşlerimiz bu yurtta konaklasınlar. Ayrıca; bu yurtta kalacak olan öğrencilerimizi LGS ve YKS gibi sınavlara hazırlamak için ücretsiz ders veren bir öğretim kurumu haline getirelim. Bu öğrencilerimize ücretsiz ders verecek, sosyal sorumluluk bilincine sahip sayısızca gönüllü öğretmenler de bu memlekette mevcuttur” dedi.

Özaslan; “Bu öğrenci yurdunu derslik, kütüphane, spor salonu ve teknolojik donanıma sahip ideal bir eğitim kurumuna çevirelim. Yetim ve öksüz çocuklarımızın geleceği için hayırsever vatandaşlarımızın da maddi katkı sağlayacaklarına inanıyorum” dedi.

Bu bina halkın binasıdır”

Özaslan; “Bu bina halkın binasıdır ve yine halkın çocukları için kullanılmalıdır. Böyle bir projenin yürürlüğe girmesi için tüm yerel idarecilerin, siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının, medya mensuplarının ve tüm Urfalı kardeşlerimin destek vereceklerine eminim ve herkesten yetim ve öksüz çocuklarımızın geleceği için destek talep ediyorum…” dedi.



 
Bu haber 1843 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü