HÜDA PAR'dan Yılbaşı Harcamalarına Tepki: "Vicdanları Yaralıyor"
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Aslan, Türkiye'deki ekonomik zorluklar ve Gazze'deki insani kriz sürerken yılbaşı gecesi sanatçılara ödenen astronomik ücretleri eleştirerek, "Bu harcamalar, toplumsal adaletsizliği gözler önüne seriyor" dedi. Aslan, israfın ve sorumsuzluğun bir an önce durdurulması gerektiğini vurguladı.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Abdullah Aslan, ülkedeki ekonomik zorluklar ve Gazze'deki insani kriz varken yılbaşı gecesi düzenlenecek etkinliklere ve sanatçılara ödenen astronomik ücretlere sert tepki gösterdi. Aslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ülkede milyonlarca insan ekonomik zorluklarla mücadele ederken ve hemen yanı başımızda Gazze'de insanlar açlıkla pençeleşirken, yılbaşı gecesi sahne alacak şarkıcılara ödenen/ödenecek astronomik ücretler vicdanları yaralıyor." dedi.
Aslan, açıklamasında asgari ücretle geçinmeye çalışan vatandaşların durumunu hatırlatarak, emekçilerin sırtından kazanılan paraların bu kadar sorumsuzca harcanmasının kabul edilemez olduğunu vurguladı. Sosyal adaletsizliğe dikkat çeken Aslan, "Bu ülkenin gerçek kahramanları, alın teriyle evine ekmek götürmeye çalışan insanlardır! Onların sorunları çözülmeden, eğlence ve sanat adı altında saçılan milyonlar, sosyal adaletsizliğin vardığı boyutu açıkça gözler önüne seriyor." ifadelerini kullandı.
HÜDA PAR'lı siyasetçi, bu tür harcamaların toplumsal duyarlılıkla bağdaşmadığını belirterek, herkesin toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerektiğini ifade etti. Aslan, israfın ve fütursuzluğun açık bir göstergesi olan bu durumun bir an önce durdurulması gerektiğini belirtti.
- CHP'li Mahmut Tanal'ın acı günü: Abisini kaybetti
- Siverek'te geniş kapsamlı asayiş uygulaması
- Siverek'te bağımlılıkla mücadele Eğitimleri sürüyor
- DEDAŞ uyardı: Borçlar ödenmezse 2025'te elektrik yok
- Siverek'te "Şehadet Mektebi Gazze" Programı Düzenlenecek
- Sigaradan dolayı 6 saniyede bir kişi hayatını kaybediyor
- Vali Şıldak, Siverek Hükümet Konağı ne zaman açılacak açıkladı
- Arapgirspor'dan Sitem Dolu Açıklama: Artık Kimseden Beklentimiz Kalmadı
- Malatya'da Saha Skandalı: Maç Kar Engeline Takıldı
- Siverek'te Siyer Sınavı heyecanı başladı
- Vali Şıldak Trafik Kazalarına Dikkat Çekti: Ocak Ayında 5 Kişi Hayatını Kaybetti
- Siverek'te Otomobil Tıra Arkadan Çarptı: 3 Yaralı
FACEBOOK YORUMLAR