İHH Barış Pınarı Bölgesine bir tır un gönderildi

Şanlıurfa İHH, Ramazan ayı yardım çalışmaları kapsamında Yürekli Beton'un katkıları ile Suriye'nın Tel Abyat bölgesine bin 50 torbadan oluşan bir tır un gönderdi.

18 Nisan 2021 - 12:24
Suriye'de yaşanan insani dram, yıllardır devam ediyor. İç savaştan dolayı canlarını, mallarını ve umutlarını kaybeden insanlar, yaşam mücadelesi veriyor.

Şanlıurfa'da hayırsever İbrahim Yürekli, İHH aracılığıyla Suriye'deki ihtiyaç sahipleri için bir tır un gönderildi.

Yardım tırının gönderildiği programda konuşan İHH Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atila, tüm bağışçılarına teşekkür ederek şöyle konuştu:

"Hayırsever İbrahim Yürekli'nin özellikle sınır hattının Suriye tarafında kalan mağdur ve mazlum Suriye halkının evlerine iftarlık ekmek olarak girmesi için un bağışında bulundular. Bugün huzurlarınızda yardım tırımızı Tel Abyat'a doğru yola çıkardık. Allah Yürekli Beton sahibi değerli büyüğümüz İbrahim Yürekli beyden ve diğer tüm bağışçılarımızdan razı olsun. Hayırseverler yanımızda yer almaz bizleri desteklemezlerse mağdur ve mazlumlara yardımları ulaştırmamız zor olur. Bu mübarek Ramazan ayında hayırseverlerden desteklerini artırmalarını bekliyoruz. Gıda kolisi, iftariyelik yemek, hijyen paketi, çocuk bezi, yetimlere bayramlık giyim gibi bir çok şeye ihtiyaç vardır." şeklinde konuştu.

www.siverekgenclik.com

 
Bu haber 885 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü