İHH Ödüllü Kitap Okuma Yarışması düzenliyor

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Şanlıurfa Şubesi, İslami şuur oluşturmak ve gençleri kitap okumaya teşvik etmek amacıyla ödüllü kitap okuması düzenleyecek.

İHH Ödüllü Kitap Okuma Yarışması düzenliyor
13 Ekim 2022 - 10:13
Yarışmaya başvuranlar Seyyid Kutub'un "Yoldaki İşaretler" kitabından sorumlu tutulacak.

Yarışmacılar,  Times New Roman yazı karakteriyle, 12 punto büyüklüğünde yazım kurallarına uygun şekilde kitap özetini hazırlayacak.  Özetin en az 3, en fazla 6 sayfa olması gerekiyor.

Hazırlanan kitap özetinin Word sayfası ile en geç 15 Kasım 2022 Salı günü [email protected] e-mail adresine gönderilmesi ya da elden İHH Şanlıurfa şubesine teslim etmesi gerekiyor.

İHH Şanlıurfa Şubesi'nden yarışma ile ilgili yapılan açıklamada, "Okuma kampanyasına katılacak kişi "Yoldaki İşaretler" kitabını (yayınevi fark etmez) okuyacak. Kampanyaya katılmak isteyip kitabı olmayan veya bu kitaba ulaşamayan kardeşlerimiz ad-soyadı, telefon numarasını ve adresini bize gönderirse kitabı kendisine hediye olarak göndereceğiz inşallah. Özetler bir komisyon tarafından okunacak,  değerlendirilecek ve puanlandırılacak. En yüksek puanı alan 3 kişi para ödülü ile ödüllendirilecek." ifadeleri kullanıldı.

Yarışmada birinciye bin lira, ikinciye 750 lira üçüncüye ise 500 lira ödül verilecek.

Sonuçlar, 20 Kasım 2022 tarihinde açıklanacak ve dereceye girenler için 26 Kasım'da Şanlıurfa İHH'da yapılacak bir program ile ödüllerini alacak. Dereceye girenlerin il dışından olması durumunda ödülleri kişilerin banka hesaplarına gönderilecek.

www.siverekgenclik.com

Bu haber 932 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması