İki öğretmen hastalıktan dolayı vefat etti

​Yaklaşık 4 yıldır kanser tedavisi gören ve son bir ay durumu ağırlaşan Zeynep Erdem (40) ile Covid-19 tedavisi gören Fatma Yalçın (40) adlı öğretmenler tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybettiler.

İki öğretmen hastalıktan dolayı vefat etti
22 Haziran 2021 - 21:30

Malatya’nın Hekimhan ilçe nüfusuna kayıtlı, Yeşilyurt Recai Kutan Ortaokulunda görevli Matematik öğretmeni Zeynep Erdem’e yaklaşık 4 yıl önce göğüs kanseri teşhisi konularak tedavisine başlandı. Erdem’in sağlık durumunun bir ay önce ağırlaşmasıyla İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen Zeynep Öğretmen bugün öğlen saatlerinde vefat etti.

Elazığ ili nüfusuna kayıtlı, İbn-i Sina Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmeni Fatma Yalçın da bir süre önce Covid-19’a yakalanmış ve Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. 5 gün önce sezaryenle doğum yapan 2 çocuk annesi Fatma Öğretmen, bugün yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Öğretmenlerin vefatı ailelerini ve eğitim camiasını yasa boğdu.

Fatma öğretmenin cenazesi, bugün saat 10.00’da kılınan cenaze namazının ardından Malatya Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Evli ve 2 çocuk annesi Zeynep öğretmenin cenazesi ise yarın öğlen namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Hekimhan ilçe mezarlığında defnedilecek. (İLKHA) 

 
Bu haber 1562 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...