İYİ Parti Adayları Suruç ve Birecik'te

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları ilçe ilçe gezerek sahayı boş bırakmıyorlaR.

İYİ Parti Adayları Suruç ve Birecik'te
20 Nisan 2023 - 15:23


İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Emin Yetim, Mehmet Ali Arusoğlu, Hüseyin Sirhan Gökdoğan, Mehmet Hamcan, Mehmet Şahin Gülel, Mustafa Dirier ve Ömer Faruk Aişeoğlu’ndan oluşan ekip bugün Şanlıurfa’nın Suruç ve Birecik ilçesini ziyaret ederek burada bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret edip tam destek istediler.

Seçim çalışmalarını tam gaz devam eden İYİ Parti Şanlıurfa 1. sıra Milletvekili Adayı Emin Yetim, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında bugün Şanlıurfa’nın Suruç, Aligör ve Birecik ilçelerini ziyaret ederek, burada hem seçim bürosu açılışları yaparak hem de esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 14 Mayıs için destek istediler. 

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, sosyal medya hesaplarında paylaştığı açıklamada şunları ifade etti. 

“Sevdası büyük olanın imtihanı da büyük olur.” Sevdamız büyük. İmtihanımız zor ve ağır. Bu yükün farkında olarak bu kutlu yola çıktık.

Değerli Aligör esnafımızı ziyaret edip sorunlarını dinledik. Bu sorunların çözümü İYİ’lerde. Esnafımıza ilgisinden dolayı teşekkür ederim. BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ.

“Ambara mera, meydana agita” olan güzel Suruç’umuzun yiğit insanları ile bir araya geldik. Esnafımızın sorunlarının üstesinden nasıl geleceğimizi paylaştık. Gönül aldık, gönül verdik. İnanıyorum; Suruç halkı 14 Mayıs’ta İYİ olacak. Esnafımızın yoğun ilgisinden ötürü kendilerine gönülden teşekkür ederim. Diyerek Suruç’tan ayrılarak Birecik ilçesine geçti.
Birecik ilçesine geçen ve burada İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. Mustafa Dirier adına açılan seçim irtibat bürosunun açılışı görkemli bir şekilde yapıldı. 

Seçim irtibat bürosunun açılışına İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Emin Yetim, Mehmet Hamcan, Mehmet Şahin Gülel, Mustafa Dirier, Ömer Faruk Aişeoğlu ve İYİ Parti Gaziantep eski Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Ay’dan oluşan ekip bugün Birecik ilçesini ziyaret ederek burada bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek tam destek istediler.

Seçim çalışmaları kapsamında Birecik’e gelen İyi Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim adına kesilen 15 kurban hayır kurumlarına ve depremzedelere dağıtımı ekip arkadaşlarımız tarafından yapılmıştır. Süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederim. Diyerek sözlerine şöyle devam etti.

Urfa’nın incisi, mert insanlar diyarı, bereketli Fırat’ın başkenti… Patlıcanın diyarı güzel Birecik. Bu sevgi ve ilginiz karşılıksız kalmayacak. Mecliste bu ilginizi temsile dayandıracağımdan hiç şüpheniz olmasın. İyiki varsınız.

Fırat’ın bereketli topraklarını ziyaret ettik. Esnafımızla bir araya geldik. Beni bağrına basan tüm Birecikli kardeşlerime teşekkür ederim. Birecik İYİ olacak. Dedi.
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim ve beraberindekiler daha sonra Birecik ilçesinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunları dinleyip 14 Mayıs akşamında çözüm önerileri noktasında neler yapabiliriz diyerek sohbet etti.
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim ve beraberindekiler ile birlikte daha sonra Birecik ilçesinden ayrılarak Şanlıurfa’ya geçtiler.


Bu haber 886 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü