İYİ Parti bayramlaşma töreni yaptı

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim önderliğinde yapılan İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı bayramlaşma töreni adeta gövde gösterisine dönüştü.

İYİ Parti bayramlaşma töreni yaptı
23 Nisan 2023 - 14:56

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel seçimlerinde İYİ Partiden Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan iş adamı Emin Yetim önderliğinde bir araya gelen İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Ramazan Bayramı nedeniyle yapılan bayramlaşma töreni adeta miting alanına dönüştü. 

Piazza AVM karşısında bulunan Harmancı Plazada gerçekleşen bayramlaşma töreninde davullu zurnalı bayramlaşma töreni adeta bir şenlik havasında gerçekleşti.

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı bayramlaşma törenine, İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Mehmet Sadık Köroğlu, CHP PM üyesi Erbil Aydınlık, CHP eski İl Başkanı Ahmet Budak, Demokrat Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Polat, İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Mehmet Ali Arusoğlu, Mehmet Yıldırım, Hüseyin Sirhan Gökdoğan, Mehmet Hamcan, Mehmet Emin Güvenç, Demokrat Parti Karaköprü ilçe Başkanı Mehmet Çalışkan, İYİ Parti İl ve ilçe teşkilat başkanlarının yanı sıra çok sayıda teşkilat üyesi ve yüzlerce vatandaşın katılımı ile birlikte bayramlaşma törenine adeta bir gövde gösterisine dönüştü.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, önderliğinde yapılan İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı bayramlaşması programına protokol konuşmalarından sonra coşkulu ve bir o kadarda heyecanlı bir kalabalığa konuşma yapan,  İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, yaptığı açıklamada; Öncelikle buraya kadar gelen tüm hemşerilerimin Ramazan bayramını tebrik ediyorum, bizi burada yalnız bırakmayan ve bayramlaşmamıza gelen tüm hemşerilerime ayrıca teşekkür ediyorum. En kötü günümüz böyle olsun diye umuyorum, Allah nasip ederse 14 Mayıs günü daha coşkulu bir kutlama için burada daha kalabalık ve daha coşkulu bir kutlama yapacağız. 

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, “İnanıyoruz halkımıza, hemşerilerimize, memleketimize inanıyoruz. Kendi öz evlatlarına sahip çıkarak oylarını vereceklerine inanıyoruz, güveniyoruz, diyerek hayırlı bayramlar diliyorum. Dedi.

Bu haber 1143 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...