İYİ Parti'de şok istifa: Çakmaklı istifa etti (GÜNCELLENDİ)

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı il başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti'de şok istifa: Çakmaklı istifa etti (GÜNCELLENDİ)
09 Nisan 2023 - 13:45
İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, daha önce partisinden milletvekili aday adayı olmak için istifa etmişti.

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, parti binası önünde yaptığı açıklamada hem partisinden istifa ettiğini hem de aday adaylığından geri çektiğini açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in istifa ederek aday adayı olması konusunda kendisine telkininde bulunduğunu belirten İYİ Parti eski İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, "Partimiz ile uzaktan yakından alakası olmayan insanlar, Urfa'da konuşulan şaibeye rağmen listenin başında yer aldı. Maalesef ciddi paraların döndüğü listede benim ismim de yer almadı. Partimizi ve davamızı sattılar. Sayın Genel Başkanımız hep beşli çeteden bahsederdi burada da beşli çete var. Sayın Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanına diyordu ki 'Kasanın başına damadı koymuşsun' Burada da kasanın başına Ümit Dikbayır'ı koymuş.'  Kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Türkiye'de siyaset çökmüştür. Bu liderlere güvenmeyin. Bu liderler bu seviyeye düşmüşse vatandaşın şapkasını önüne bırakarak muhasebe yapması lazım." dedi.



Gazetecilerin istifa ediyor musunuz sorusuna Çakmaklı, "İstifa ediyorum. İl başkanlığı tamamen istifa edecek. Arkasından da istifalar gelecek. Aday adaylarımızdan 6'sı istifa etti. Aday adaylığını çekecek arkadaşlarımız da var." İfadelerini kullandı.



 
Bu haber 953 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım