Kaymakam Hasan Ongu'nun vefatıyla ilgili mesajlar

İzinli olarak gitmiş olduğu Bursa'da kalp krizi sonucu vefat eden Siverek Kaymakamı Hasan Ongu'nun ardından binlerce taziye mesajı yayımlandı.

Kaymakam Hasan Ongu'nun vefatıyla ilgili mesajlar
24 Mayıs 2021 - 12:43
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı

"Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Siverek Kaymakamımız Hasan Ongu’ya Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Mevla sevdikleriyle Cennette kavuştursun."

Türkiye İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce

"Başarılı bir Mülki İdare Amiri olan Şanlıurfa/Siverek Kaymakamı Hasan Ongu’yu geçirdiği kalp krizi sonucunda kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Beyefendiliğini ve çalışma azmini hep hatırlayacağız. Cenab-ı Allah rahmetiyle muamele eylesin. Başımız sağ olsun."

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş

"İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Sevgili kardeşim, nezaket timsali dostum, kamil bir mü’min olduğuna şahitlik ettiğim Siverek Kaymakamı Hasan Ongu’ya Rabbimizden Rahmet ve Mağfiret diliyorum. Ailesine sabırlar diliyorum. Başımız sağolsun."


 Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba

"Geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden Siverek Kaymakamımız Hasan ONGU'ya Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Mülki İdare Camiasına başsağlığı ve sabır dilerim. Rabbim merhametiyle muamele eylesin. Mekanı Cennet olsun."

Bursa Valisi Yakup Canbolat

"Siverek Kaymakamı Sevgili Hasan Ongu, bugün Bursa’da hakka yürüdü...Hakkari’de birlikte çalıştık. Naif, beyefendi, mütedeyyin, insani hasletleri yüksek çok güzel insandı.Allah rahmet etsin.Makamı âli, mekanı cennet olsun inş. 'Şüphesiz, dönüş yalnızca Rabbine (olacaktır.)' Alak 96"

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

"Geçirdiği kalp krizi sonucu Rahman-ı Rahim’e kavuşan Siverek Kaymakamımız Hasan Ongu kardeşime Cenab-ı Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine ve milletimize baş sağlığı niyaz ediyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun."

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek

"Çok değerli meslektaşım beyefendilik timsali Siverek kaymakamı Hasan Ongu'yu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Nezaketini, çalışkanlığını ve dostluğunu hiç bir zaman unutmayacağız. Rabbim mekanını cennet etsin. Kederli ailesine başsağlığı diliyorum."

Harran Kaymakamı Cihat Koç

"Siverek Kaymakamı Hasan Ongu ağabeyimizin kalp krizi sonucu vefatını büyük bir şok ve üzüntü ile öğrendim. Örnek bir mülki amir ve harika bir insandı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesinin ve mülki idare camiasının başı sağolsun..."

Üsküdar Kaymakamlığı

"Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Siverek Kaymakamımız Hasan Ongu’ya Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun."

Akseki Kaymakamı Volkan Hölür

"Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden meslek büyüğümüz, Siverek Kaymakamı Hasan Ongu ağabeyimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun."

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş

"Geçirdiği kalp krizi sonucu Rahman-ı Rahim’e kavuşan Siverek Kaymakamımız Hasan Ongu kardeşime Cenab-ı Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine ve tüm siverek halkına baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül

"Geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden Siverek Kaymakamımız Hasan Ongu'ya Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun inşallah."

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak

"İlçe Kaymakamımız Sn. Hasan Ongu'nun geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü içerisinde öğrendim. Şehrimizde halkımız tarafından da sevilen değerli bir devlet adamını kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı diliyorum."

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat

"Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Siverek Kaymakamımız Hasan Ongu'ya Allah’tan rahmet; ailesine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya

"Siverek Kaymakamı Hasan Ongu'nun kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum."

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci

"Siverek İlçe Kaymakamımız Sn. Hasan Ongu'nun geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine, tüm dost ve akrabalarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin."

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık

"Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Siverek Kaymakamımız Hasan Ongu'ya Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun inşallah."

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak

"Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Siverek Kaymakamımız Hasan Ongu’na Allah’tan rahmet, ailesine,sevenlerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş

"Siverek ilçe Kaymakamımız Hasan Ongu'nun kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine yüce Allah'tan rahmet kederli ailesine, mesai arkadaşlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun inşallah..."

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli

"Geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunduğumuz Siverek İlçe Kaymakamımız Hasan Ongu'ya Yüce Allah’tan rahmet; ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum."

Ulubey Kaymakamı İsmail Erdoğan

"Saygıdeğer meslek büyüğüm Siverek Kaymakamı Hasan Ongu 'nun geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve mülki idare camiasına sabırlar diliyorum."

Erciş Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu

"Geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu ebediyete irtihal eden Siverek Kaymakamımız kıymetli meslektaşım Hasan Ongu'ya Allah'tan rahmet ve mağfiret; kederli ailesi, Mülki İdare camiası ve
sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet makamı âli olsun
."

Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı

"Geçirdiği kalp krizi sonucu ebediyete intikal eden Siverek Kaymakamı Değerli Meslektaşım Hasan Ongu'ya Allah’tan Rahmet, ailesine ve mülki idare camiasına başsağlığı dilerim."

Çameli Kaymakamlığı

"Şanlıurfa ili Siverek Kaymakamı Hasan ONGU vefat etmiştir. Cenazesi 24.05.2021 tarihinde ikindi namazını müteakip Bursa Ulu Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası Pınarbaşı Mezarlığına defnedilecektir. Merhuma Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz."

Kestel Kaymakamı Ahmet Karakaya

Değerli meslektaşımız Siverek Kaymakamı Hasan Ongu'nun kalp krizi nedeniyle vefat ettiğini öğrenmiş bulunuyoruz.Allah rahmet eylesin.Ülkemize hizmetle geçen bir ömrün, genç yaşta sona ermesinden büyük üzüntü duyduk.Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.Mekanı cennet olsun.

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Doç.Dr.Zeynep Müjde Sakar

"Kalp krizi nedeni ile hayatını kaybeden Siverek Kaymakamı Hasan Ongu'ya Allah'tan rahmet Ongu ailesine sabırlar diliyorum. Büyük acı. Mekânı cennet olsun.."

HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak

"Siverek kaymakamı Sayın Hasan ONGU memleketi Bursa'da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin. Halkımızın başı sağolsun."

Ak Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale

"7 Aralık 2020 Tarihinde İlçemizde Kaymakamlık görevine başlayan Hasan Ongu, beyin Kalp krizi sonucu vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Kaymakamımıza Allahtan Rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum."

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri

"Geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden Siverek Kaymakamı Hasan Ongu'ya Allah’tan rahmet; ailesine,
sevenlerine ve Mülki İdare Camiasına başsağlığı ve sabır dilerim. Mekanı cennet olsun."

DEVA Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz

"Siverek Kaymakamımız Hasan Ongu’nun kalp krizi sonucu vefatını üzüntüyle öğrendik. Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz."

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

"Siverek Kaymakamımız Sayın Hasan Ongu geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hayatını kaybetmistir. Rabbimizden merhuma Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun."

Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş

"Vefat eden Siverek Kaymakamımız Sayın Hasan Ongu'ya Rabbim rahmet etsin. Yakınlarına,sevenlerine başsağlığı ve sabır dilerim.Mekanı Cennet makamı Âli olsun inşaallah."

www.siverekgenclik.com

 
 
Bu haber 1461 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor