Kudüs Şairi İnan unutulmadı

Memur-Sen Kurucu Genel Başkanı, Yazar- Şair Mehmet Akif İnan, vefatının 21'inci yıl dönümünde Şanlıurfa'daki mezarı başında anıldı.

Kudüs Şairi İnan unutulmadı
06 Ocak 2021 - 16:28

Kudüs Şairi İnan için vefatının 21'inci yıl dönümünde, Harran Kapı Mezarlığındaki kabri başında anma programı düzenlendi.


Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen programda, dua ve Kur'an'ı Kerim okunarak,  İnan'ın kişiliği ile ilgili konuşmalar yapıldı.


Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Coşkun, Mehmet Akif İnan'ın okuyan, yazan, düşünen ve eser bırakan bir eğitimci olduğunu söyledi.


Törene, AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, siyasi parti temsilcileri, arkadaşları, yazarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.


"Vefatının 21. yılında rahmetle ve minnetle anıyoruz"


Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilciliği'nden İnan'ın vefatı ile ilgili yapılan açıklamada, "İçinde yaşadığı zor zamanlarda toplumun karanlıklardan aydınlığa yürüyüşünde fikirleriyle ışık saçan, cesaret ve hareketiyle başta gençlik olmak üzere millete öncü ve örnek olmuş gerçek bir münevver, medeniyet değerlerimizi değişimin kaynağı bilerek kendisini nesillerin eğitimine adamış örnek bir öğretmendir.  Çevresindekilerle içten, samimi yakınlığı ve dürüst kişiliğiyle gerçek bir abi, arkadaş; iyi bir hatip, edebiyat dünyasında ‘Kudüs Şairi’ olarak nam salan Yedi Güzel Adam’dan biri olan Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan’ı, vefatının 21. yılında rahmetle ve minnetle anıyoruz. (İLKHA)


Bu haber 20824 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi