"Kulağımdan küpe eksik olsun" diyerek küpesini depremzedelere bağışladı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir kadın kulaklarımdan küpe eksik olsun diyerek bir çift küpesini depremzedelere bağışladı

"Kulağımdan küpe eksik olsun" diyerek küpesini depremzedelere bağışladı
12 Şubat 2023 - 14:09
Kahramanmaraş'ta meydana gelen asrın en büyük faciasında can kaybı her geçen dakika artarken, depremzedelere yardım ulaştırmak için de halkın desteği devam ediyor.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşayan Gülbeyaz Tektaş, kulaklarımızdan küpe eksik olsun diyerek bir çift küpesini Siverek Umut Kervanı aracılığıyla depremzedeler için bağışladı.

Gazetemize açıklama yapan Tektaş, "Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem bizleri çok üzdü.  Bende kulağımdan küpe eksik olsun diyerek bir çift küpemi depremin ilk gününden itibaren deprem bölgelerinde çalışmalar yürüten Umut Kervanına bağışladım. Kulaklarımıza küpe olacak çok şey gördük. Artık bundan sonra bunlara yer yok. Gün kardeşlerimizle birlik olma günüdür." ifadelerini kullandı.

Siverek Umut Kervanı yetkilisi Hikmet Temur ise örnek davranışından dolayı Tektaş'ı tebrik ederek, "Depremin ilk anından beri Umut Kervanı olarak deprem bölgesindeyiz. Siverek ekibi olarak Adıyaman'da faaliyet gösteriyoruz. Depremzedeler için birkaç günlük değil, uzun vadeli yardım projelerimiz var. Depremzedelere ulaşmak isteyen hayırseverler 0(532) 5939843 No'lu telefondan bize anında ulaşabilir. Kulağındaki küpeyi bağışlayan ablamıza çok teşekkür ediyoruz. Allah hayrını kabul etsin. Depremzedeler deprem ile imtihan oldular, biz de onlara yardımcı olmakla imtihan oluyoruz."

www.siverekgenclik.com


Bu haber 756 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu