Kutlu doğum ve gençlerin Zekeriya abisi

30 Nisan Pazar günü Diyarbakır'da Peygamber Sevdalıları tarafından düzenlenen kutlu doğum etkinliğine ilgi büyüktü.

Kutlu doğum ve gençlerin Zekeriya abisi
01 Mayıs 2023 - 15:32

Hava yağışlı olmasına rağmen etkinlik alanı etkinlik başlamadan önce Peygamber sevdalıları tarafından hınca hınç dolduruldu. 7'den 70'e herkesin büyük özlemle beklediği program, bu sene de Peygamber âşıklarını bir araya getirdi. Diyarbakır semaları tekbir ve salavatlarla inledi. Programa il defa katılan gençler, heyecan ve duygularını siverekgenclik.com sitesine paylaştı.

"Bu mutluluk, heyecan ve duygu, anlatılmaz yaşanır "


Etkinliğe ilk defa katılan gençlerden Suat Akdoğan, "Kutlu doğuma  hocamızın tavsiyesi üzerine katıldım. İlk defa katılıyorum. Ama gerçekten hayatımda daha önce hiç böyle güzel, ferah, huzurlu bir duygu yaşamamıştım. Bu mutluluk, heyecan, duygu anlatılmaz, yaşanır. İlahiler tekbirler, salavatlar beni benden alıp asr-ı saadet iklimine götürdü." ifadelerini kullandı.

"Zekeriya Yapıcıoğlu geldi kendi eli ile bizle selfie çekti"


Ahmet Pediz: "Siverek'in bir köyünden programa katıldık. Bu kadar tek yumruk halinde insanı ilk defa bir arada gördüm. 1400 yıl sonra kadim bir şehirde bu kadar Müslümanın bir arada olması beni inanılmaz duygulandırdı. Alanda daha önce hayatını öğrendiğim Aytaç Baran ve Yasin'in posterini görünce ayrı bir duygu yaşadım ve şehitlerin ölümsüz olduğunu anladım. Birçok âlim, siyasetçi, akademisyen ve gençler bende ayrı bir his oluşturdu. Bir an önce bariyeri geçip âlimlere, Zekeriya Yapıcıoğlu'na sarılıp elini öpmek istedim. Sağ olsun Zekeriya Yapıcıoğlu geldi kendi eli ile bizle selfie çekti. Bizim için çok önemli ve güzel bir hatıradır. Bu resmi profil resmi yapacağız inşallah. Alanda birçok fotoğraf çektirdik, bandaj, bayrak aldık. Tekbir, salavat ve ilahilere eşlik ettik. Alandan ayrılmak istemedik. Seneye ailece katılmayı sabırsızlıkla arzuluyoruz. Herkesin gelip bu güzel anı yaşamasını istiyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

" Bariyerleri aşıp o âlimlere sarılıp elini öpmek istedim"

Mustafa Pediz: "Buranın her karesi ayrı bir heyecan ve mutluluk. Büyük bir Muhammed'i coşku var. Özellikle de kadın erkek, genç yaşlı insanın bu sevda için bir araya gelmesi ve bizim de bu aşka ve heyecana şahit olmamız anlatılmaz mükemmel bir duygu. Bariyerleri aşıp o âlimlere sarılıp ellerini öpmek istedim. Biliyorum birçok genç bunu yapmak istemiştir. Sağ olsun Zekeriya Yapıcıoğlu gelip bir selamı tokalaşması beni çok ama çok mutlu etti. Temennim o âlimleri bizatihi görüp sarılmaktır. Öyle bir imkân tanısalar çok mesut olurum. Bu bölgede bizim derdimizi en iyi bilen bunu yaparken Muhammed'i istikamette olan Zekeriya başkanın siyasette olup bizim adımıza mecliste olması ayrı bir heyecan ve bu gençler için büyük bir umuttur. Bu etkinlikte emeği geçen herkesten Allah razı olsun." dedi.

www.siverekgenclik.com

Bu haber 656 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması